Прапор України – це найважливіший державний символ. Він використовується для оформлення будівель та установ, на мітингах, урочистих заходах, спортивних змаганнях та в приватних цілях. Такий символ створюється з тканини, при цьому необхідно виконувати низку вимог.

Виготовлення прапора України – особливості та переваги

Державний прапор України – це полотнище, яке складається із двох горизонтальних смуг синього та жовтого кольору. У деяких випадках на ньому може розміщуватись ще й герб нашої країни.

Виготовлення прапора України можливе в різних розмірах, що залежить від цілей замовника:

  • маленькі прапорці для оформлення робочого столу або використання на мітингах;
  • рапори середнього розміру;
  • великі прапори, якими оформлюють будівлі чи фасади.

В основному для створення таких державних символів використовують прапорний шовк, але також вони будуть розроблені з інших тканин.

Основні матеріали для прапора України

Саме від якості тканини залежить краса та міцність виробів. Прапорний шовк - найкращий матеріал для пошиття прапора, так як виріб може розміщуватися в різних умовах, відрізняється довговічністю, міцністю, стійкістю до зовнішніх умов.

Прапор з поліестеру вважається найдешевшим, так як матеріал нестійкий до зовнішніх умов, дуже швидко псується його зовнішній вигляд.

Також ви можете купити прапор України із прапорної сітки, яка відрізняється підвищеною міцністю та довговічністю. матеріал пропускає пориви вітру, відрізняється еластичністю та стійкістю.

Яке кріплення використовується для прапора України?

Головний символ нашої країни може бути без кріплення або з ним. Найбільш популярні такі варіанти кріплень:

  • Під ціпок. У такому випадку з лівого боку потрібно зробити кишеню під кріплення.
  • На вудку. Прошивається кишеня під товщину вудки.
  • На флагшток. Необхідне спеціальне кріплення із петлями.

Також клієнти, залежно від своїх цілей, можуть замовити прапор України в ексклюзивних розмірах, щоб встановити на фасад будівлі, всередині приміщення, на концерті або мітингу. Компанія «Сім-Принт» виготовляє прапори України під індивідуальні параметри. Ми гарантуємо гарний зовнішній вигляд виробів, їх довговічність та відповідність необхідним параметрам.