Одним із головних елементів гардеробу вважається футболка. Такий простий одяг чудово підходить для повсякденного носіння, створення вечірніх образів, а ще він входить до частини уніформи. Нерідко співробітники великих компаній ходять у однакових футболках, на які нанесено логотипи, назву торгової марки, ініціали працівника.

Одним із різновидів футболки вважається поло. Цей елемент ще називають футболка-поло або сорочка-поло, а його особливість у наявності коміра та кількох гудзиків спереду. Завдяки цьому виріб виглядає більш елегантно і підходить навіть у діловий стиль.

Машинна вишивка на сорочках-поло: у чому особливості та переваги методу?

У «Сім-Прінт» ви можете замовити виготовлення якісної та ексклюзивної речі з вишивкою будь-якої складності. Ми виконуємо роботи вчасно, а наші ціни доступні. Також виготовляємо комп'ютерну вишивку на футболках, регланах, іншому одязі.

За допомогою нанесення яскравого та індивідуального зображення можна досягти двох цілей.

  • Створення ексклюзивної речі. Безперечно, така футболка-поло привертатиме увагу своїм унікальним дизайном. Ви можете замовити будь-яке зображення, в тому числі написів.
  • Брендування поло. Якщо такий одяг входить до частини уніформи співробітника, за допомогою вишивки на нього можна нанести логотип, назву фірми чи ініціали працівника. Її використовують для формування корпоративної культури, виділення співробітників, якщо вони працюють у сфері обслуговування або під час проведення презентаційних заходів.

Співробітники компанії «Сім-Прінт» працюють з вишивальними машинками нового покоління, з використанням міцних ниток. Беремося за виконання замовлень будь-якої складності з доставкою до будь-якого регіону України. Наш офіс знаходиться в Києві, але ви можете зробити замовлення на виготовлення поло з вишивкою в онлайні, а після виготовлення партії ми доставимо продукцію зручним для вас способом.


Що таке машинна вишивка на футболках-поло?

Перед тим, як нанести логотип або інше зображення, замовнику необхідно визначитися із стилем майбутнього виробу. Для корпоративних цілей часто підбирають сорочки у фірмових відтінках, а наносять на них назви компаній, логотипи чи символіку. Якщо потрібно створити ексклюзивну річ, слід продумати, яке зображення ви хотіли б бачити на одязі.

Область нанесення малюнків може бути різною:

  • на кишені поло;
  • спереду чи ззаду виробу;
  • на рукаві чи комірі.

Малюнок може бути маленьким, ледь помітним. Але також популярною вважається вишивка великих зображень, які займають всю спину або передню частину футболки-поло. Наші фахівці продумають макет майбутнього виробу, залежно від цілей та ваших побажань, а після погодження розпочнуть вишивку.

Переваги машинної вишивки на поло:

  • швидке виготовлення партії у будь-якому обсязі;
  • гарний, яскравий та об'ємний логотип;
  • зносостійкість – виріб витримує часті прання і не боїться зовнішніх умов.

Вартість вишивки залежить від кількості стібків, а також особливостей малюнка. У «Сім-Прінт» можна замовити поло з логотипами за доступною ціною, при цьому ми гарантуємо високу якість виробів. Також ми виробляємо сувенірні вироби, які є відмінним подарунком для ваших коханих, колег або друзів. Телефонуйте нам для уточнення деталей.