Брендинг закладів громадського харчування – це важливий етап на шляху їх розвитку та створення позитивного іміджу. До його завдань входить розвиток торгової марки, залучення відвідувачів. Тому йому приділяють багато уваги.

Грамотне брендування – це не лише вивіски чи рекламні банери. До нього входить розробка уніформи персоналу, посуд та предмети інтер'єру з логотипами, а також багато іншого. І тут важливо розуміти, що необхідно розробляти кожен елемент, що дозволить отримати гарний ефект.

Де замовити брендовані аксесуари для ресторанів та кафе?

Компанія «Сім-Принт» розробляє аксесуари з логотипами, а також предмети інтер'єру для закладів громадського харчування. Вони формують імідж ресторанів та кафе, роблять їх більш впізнаваними та привертають увагу гостей.

Брендування скатертин

У ресторанах високого рівня часто використовуються скатертини на столах. Вони підбираються під стилістику закладу, доповнюючи дизайн. І особливою популярністю користуються брендовані скатертини, на які наносяться назва ресторану, його логотип або символ. Їх виконують з атласу, креп-сатину, габардину, шовку та іншої тканини. Також у нас ви можете замовити рушники з логотипами, які стануть гарним вибором для ресторанів.

Брендування столових предметів

Особливо цікаво виглядають на столах кафе та ресторанів столові предмети із нанесеними на них логотипами. Це привертає увагу та в кілька разів підвищує рівень закладу. У нас ви можете замовити нанесення логотипів на чашки, склянки та інший посуд, який використовується у вашому закладі.

Брендування пледів

У багатьох закладах з терасами клієнти можуть скористатися пледами, щоб зігрітися у прохолодний вечір. Ми пропонуємо вишивку логотипів на пледах, чохлах для стільців, подушках, багаторазових серветках, щоб надати їм особливого вигляду та здійснити додаткову рекламу закладу.

Брендування речей одноразового використання

У цю категорію входять серветки, одноразовий посуд та контейнери, пакети, багаття, упаковки для цукру, перцю, солі та іншого. На них в основному наносять символ ресторану та його назву. Крім цього, виконують у фірмових кольорах закладу.

Брендування табличок

Ви можете замовити нанесення фірмових знаків на таблички, які використовуються для резерву столика. Ми пропонуємо друк на табличках будь-якого розміру – металевих та інших. Ви можете підібрати оригінальний дизайн виробів, які чудово впишуться в концепцію кафе.

Брендування меню

У хорошому закладі на меню обов'язково є логотип закладу, його фірмовий знак. Це збільшує рівень довіри клієнтів. Також це стосується карт скидок та брендбуків.Крім того, ви можете замовити нанесення логотипів на подарункові аксесуари для клієнтів. Так багато закладів пропонують своїм гостям невеликі презенти, що стане додатковою рекламою.

Де замовити брендування одягу для кафе та ресторанів?

Уніформа персоналу – важлива складова будь-якого гарного закладу. Для цих цілей необхідно підібрати правильний одяг, який буде не тільки зручним, але й виконаним у стилістиці ресторану, кафе.

Брендування футболок

У нас ви можете замовити такий одяг з нанесеною на нього назвою ресторану, а також його логотипом. Вона може бути виконана у фірмових кольорах ресторану. Ми пропонуємо друк на футболках, використовуємо метод сублімації, який забезпечує реалістичність зображення та його стійкість. Також здійснюємо вишивку на футболках, які виглядатимуть набагато презентабельніше.

Брендування шарфів

Вони часто стають частиною уніформи. Вибираючи легкі та невеликі моделі, ви зможете створити оригінальний стиль персоналу. У нас ви можете замовити друк на шарфах, вибравши цікаві дизайни майбутніх виробів.

Брендування спецодягу

У цю категорію входять фартухи, спеціалізована уніформа для кухарів. Також у нас ви можете замовити косинки або хустки з логотипом, що також слугуватимуть додатковим захистом для кухаря та вважаються необхідними аксесуарами на кухні.

Якщо ваша концепція передбачає, ви можете вибрати бейсболки з логотипом, а також у фірмовому кольорі.

У процесі брендування також необхідно звернути увагу на створення гарної вивіски. Від неї залежатиме привабливість кафе та ресторану. У компанії «Сім-Прінт» ви зможете замовити вивіски для закладів громадського харчування будь-якого розміру та дизайну. Звертайтеся до нас, ми допоможемо сформувати позитивний імідж закладу.