Новорічні свята - це гарний привід нагадати партнерам і клієнтам про свою компанію. За допомогою корпоративних подарунків з логотипами можна висловити увагу співробітникам, мотивувати їх.

Новорічні корпоративні подарунки з логотипом – як вибрати?

Корпоративний сувенір на Новий рік допомагає висловити повагу партнеру або офісним співробітникам, нагадати про свій бренд і оригінально привітати зі святом. Такі презенти стають дедалі популярнішими. На них прийнято зображати назву фірми, бренд, логотип або слоган. Все, що буде презентувати компанію.

У Simprint ви можете замовити найрізноманітніші сувеніри до Нового року. Професійні співробітники нашої компанії допоможуть вам вибрати той варіант подарунка, який буде максимально відображати діяльність вашої фірми або демонструвати бренд, робити його таким, що запам'ятовується. Ми пропонуємо креативні ідеї новорічних подарунків з логотипами, написами, слоганами, фотографіями, зображеннями і всілякими принтами.

Футболки – найкращі корпоративні подарунки на Новий рік з логотипом

Наша компанія Сім-Принт пропонує послугу друку на футболках логотипів, написів, фотографій, слоганів і зображень. Такі оригінальні текстильні сувеніри стануть чудовим варіантом новорічного презенту.


Футболки з написами будуть нагадувати про вашу компанію, тому їх часто дарують як сувеніри партнерам. Також вони є чудовою ідеєю для привітання співробітників. Такі вироби можуть стати частиною офісного стилю або ж використовуватися на різних корпоративних заходах.

Чому варто замовити футболку з логотипом?

  • Це відмінний корпоративний подарунок, який нагадає клієнтам про вашу компанію;
  • Ви зможете мотивувати співробітників, піднісши їм сувенір з принтом;
  • За допомогою таких виробів можна розповісти про свій бренд або зробити його більш статусним.

Для створення футболок з логотипом наша компанія використовує сублімаційний друк, за допомогою якого вдається домогтися високої якості виробу. Такі сувеніри зберігають свої яскраві кольори, а малюнок не вигорає і не зникає в процесі прання, він залишається якісним довгі роки.

Відмінними варіантами для співробітників в якості подарунків стануть футболки з вишивкою, на які можна нанести логотип і символіку компанії, красивий малюнок, побажання. Крім цього, у «Сім-Прінт» ви можете замовити брендовані шапки, реглани та светри з вишивкою, а також інший одяг.

Ще один цікавий варіант – це вишиті шеврони. Сьогодні такі вироби все частіше використовують для створення оригінальних сюрпризів, у тому числі на Новий рік. На них можна наносити будь-який малюнок, залежно від ваших побажань.

Чашки – оригінальні брендовані подарунки на Новий рік 2022


Друк на чашках - це прекрасна можливість піднести яскравий і потрібний презент вашим співробітникам або клієнтам. Такі сувеніри стануть відмінним нагадуванням про ваш бренд, а ще підвищать статус компанії, допоможуть вам зробити недорогі, але дуже цінні сюрпризи.

Сувенірні вироби можуть стати частиною вашої корпоративної культури або нагадувати про вашу компанію партнерам. Це не тільки красивий і оригінальний, але і дуже цінний подарунок.

Ми використовуємо технологію сублімації, за допомогою якої наносимо на чашку будь-яке зображення або напис. Наша компанія виготовить швидко і недорого ту кількість сувенірів, яка вам необхідна.

Корпоративні набори - кращі подарунки на Новий рік для співробітників

Якщо ви хочете оригінально і незвично привітати партнерів або співробітників, ми пропонуємо купити для них корпоративні набори. Наша команда допоможе вам підібрати такий варіант, який буде доречним і представить ваш бренд з вигідного боку.

У Simprint ви можете замовити наступні варіанти наборів:

  • Футболка + чашка + шарф + металеві сувеніри. Ми виконаємо набір в одному кольорі і нанесемо на нього логотип компанії, зображення бренду або напис. В якості металевої сувенірної продукції ви можете вибрати сертифікати, грамоти, подяки та багато іншого.
  • Регланы + чашки + бейсболки. Комфортні регланы з логотипом можуть стати чудовою альтернативою футболок. Виконані в одному кольорі бейсболки з зображеннями бренду або написами - це відмінний подарунок, а також сувенір для офісних працівників.
  • Футболки + косинки чи платки + металеві сувеніри. Ми нанесемо ваш логотип на косинки чи хустки і виконаємо продукцію в вашому фірмовому стилі.
  • Футболки + бандани + металеві сувеніри. Ці оригінальні подарунки дозволяють не тільки нагадати про компанію, але і висловити визнання, вдячність або свою увагу.
  • Сумки або валізи. Це чудовий варіант сувенірної продукції на Новий рік, який порадує своєю оригінальністю. Такі вироби можна презентувати як співробітникам, так і партнерам чи колегам.
Крім цього, ви можете вибрати бананки з логотипом, які будуть відмінним практичним сувеніром для співробітників, клієнтів і партнерів.

Компанія Сім-Принт допоможе вам скласти той корпоративний набір, який буде ефективно представляти ваш бренд. Ми виготовимо сувенірну продукцію в найкоротші терміни, будь-яких обсягів. Гарантуємо її високу якість і бездоганний вигляд.

З нами ви зможете зробити відмінні новорічні подарунки!