Для рекламування бренду або послуг часто використовується вишивка на тканині, за допомогою якої можна нанести на неї логотип, гарний малюнок або оригінальний принт. Такі зображення виглядають дуже красиво, також вони міцні, стійкі до прання та ультрафіолету. Але чому на них варто звернути увагу? Розглянемо 5 причин замовити вишивку на тканині.

Унікальний дизайн та персоналізація

Вишивка на тканині дозволяє створювати унікальні дизайни, які ідеально підходять під цілі компанії. Ви можете вибрати зображення, логотипи, імена або навіть фрази, які бажаєте бачити на своїх виробах. Вишивку можна наносити на одяг, сумки, домашній текстиль та аксесуари. Вона додає унікальність кожній речі.

Міцність та довговічність

Якщо порівнювати вишивку з другом на тканині, то перший варіант є міцнішим. Нитки, що використовуються при вишивці, мають високу стійкість до впливу зовнішніх факторів, таких як прання, сонячне світло та знос. Вишиті візерунки та декорації збережуть свій вигляд та яскравість протягом тривалого часу, роблячи одяг або текстильні вироби більш довговічними.


Естетично привабливий вигляд

Часто вишивку використовують для створення уніформи або спецодягу. У такому випадку речі виглядатимуть більш презентабельно, вони підвищують статус компанії. Сам малюнок має ефект об'ємності та текстурності. Вишивка здатна трансформувати просту і нудну тканину у витвір мистецтва, що особливо актуально в індустрії моди та дизайну.

Швидке виготовлення виробів

Для вишивання візерунків використовується метод машинної вишивки. Для цього дизайнери використовують міцні нитки. Вони заносять до комп'ютера програму з макетом майбутнього виробу. Завдяки цьому можна створити велику партію продукції за короткий термін.

Відмінний спосіб брендування

Для бізнесу вишивка на одязі чи аксесуарах – це один із способів покращити впізнаваність та рівень довіри до бренду. Вишитий логотип або слоган на фірмовому одязі для співробітників або продукції може допомогти зміцнити імідж компанії та підвищити її привабливість для клієнтів.

Компанія «Сім-Принт» здійснює вишивку на тканині будь-якого типу. Ми нанесемо логотипи компанії, малюнки, написи на футболки, толстовки, кепки та інші речі. Здійснюємо оптові замовлення з доставкою по Україні.