Створення єдиної уніформи з нашитими логотипами для співробітників – це практично і зручно. За допомогою спецодягу можна згуртувати колектив, показати приналежність людини до певної організації. Він відчуває себе частиною команди, а в разі роботи з клієнтами, співробітник в уніформі впливає на статусність бренду.

Корпоративна вишивка також використовується при створенні рекламної продукції для презентацій, роздачі виробів в якості сувенірів або просування бренду.

«Сім-Принт» займається нанесенням логотипів, назв фірм, символіки, написів за допомогою машинної вишивки. Це сучасний і високотехнологічний процес створення якісної корпоративного одягу. Ви можете підвищити командний дух і створити грамотні рекламні інструменти, вибравши один з варіантів брендування.

Вишивка на одязі

Вишивка на футболках дозволяє створити корпоративний одяг для співробітників офісу, ресторанної індустрії та сфери послуг. Також створюють рекламні сувенірні вироби, одяг для проведення презентацій.

Вишивка на спецодязі підвищує командний дух і вказує на приналежність людини до певної організації. Метод також підвищує довіру до бренду, бере участь в його просуванні.

Вишивка на жилетках, куртках. Співробітників, що працюють в холодних цехах або на виїздах, необхідно забезпечити теплим верхнім одягом. Це куртки або жилетки. Часто на них наносять фірмові знаки, назви бренду або інші написи.


Бейсболки, кепки

Вони стають частиною уніформи для людей, які працюють в сфері послуг. Вишиті бейсболки дозволяють створити грамотну рекламу під час презентацій, а ще їх часто роздають як сувеніри співробітникам компанії.

Вишивка на крої

Багато компаній створюють одяг певного стилю і шиють його під замовлення. В такому випадку ми пропонуємо вишивку на крої, завдяки чому ви отримуєте готовий виріб вже з вишитим на ньому логотипом.


Шеврони, нашивки

Якщо у вашій компанії немає корпоративної уніформи, але ви хочете виділити співробітників, відмінним варіантом будуть шеврони або нашивки. Ці вишиті вироби можна кріпити до будь-якого одягу, а виглядають вони дуже красиво.

На відміну від звичайного друку на тканині, корпоративна вишивка дозволяє домогтися чіткого, насиченого і довговічного зображення. Воно виглядає дуже красиво і підвищує довіру до бренду. У нас ви також можете замовити медичний одяг з вишивкою з доставкою по Україні.