Успішні компанії часто використовують спеціальну продукцію для просування свого бренду і щоб заяви про себе на ринку послуг. Спецодяг, прапори, сувенірні вироби з нанесеними на них логотипами допомагають не тільки створити ефективну рекламу, а й згуртувати співробітників, підвищити імідж фірми.

Один з методів нанесення назв і зображень на тканину – це вишивка логотипів. Вона стає все популярнішою, адже дозволяє отримати якісний виріб, який виглядає красиво і презентабельно.

Вишивка логотипів – особливості та переваги

За допомогою машинної вишивки на тканині можна створити унікальний виріб зі стійким і довговічним малюнком. Він не стирається, нитки не вигоряють на сонці. Крім цього, такі вироби виглядають більш стильно, привертаючи до себе увагу.

Використовується даний метод для декількох цілей:

  • створення корпоративної уніформи;
  • виготовлення продукції з логотипами для презентацій, участі в семінарах і другом;
  • в якості реклами і просування бренду.

Логотипи вишиваються на будь-якій тканині і на різних виробах. Ви можете замовити як вишиті прапори, так і куртки. Популярна і вишивка лого на пледах, які можна використовувати в якості сувенірної та корпоративної продукції. 

Вишивка логотипів на футболки


За допомогою такого методу можна створити фірмовий одяг і використовувати в якості уніформи для співробітників, як роздавальні сувенірні вироби на заходах. За допомогою вишивки на футболках ви отримуєте красиві вироби з нанесеним логотипом, які надовго збережуть свій зовнішній вигляд.

Бейсболки і кепки з логотипами

Ці вироби стають частиною фірмового стилю співробітників, їх надягають під час проведення рекламних акцій та презентацій. Вишивка логотипів на кепках дозволяє отримати якісний і зносостійкий продукт, який виглядає дуже красиво. Популярною стає і вишивка лого на банданах, за допомогою якої можна отримати якісний брендований продукт. 


Куртки і жилети

Часто можна побачити верхній одяг з нанесеними на неї логотипами. В основному такі вироби використовують при просуванні бренду. Метод вишивки логотипів на куртках і жилетах передбачає можливість роботи з будь-якими тканинами, а зображення надовго збереже свій чудовий зовнішній вигляд.

Спецодяг з логотипами

Уніформа згуртовує колектив і підвищує статус компанії. Грамотно підібраний спецодяг з вишитими логотипами привертає увагу до бренду, робить його пізнаваним. А співробітники будуть відчувати себе єдиною командою.

Прапори

Невеликі прапорці з вишитими логотипами, гірлянди встановлюються в офісі компанії або використовуються під час виїзних презентацій. Вони – правильний елемент презентації компанії і корпоративної культури.

В «Сім-Принт» ви можете замовити вишивку логотипів на будь-якій тканині і одязі. Ми гарантуємо високу якість робіт.