Агітаційна продукція – це грамотний інструмент для передвиборчої роботи з виборцями. Розглянемо, чому варто замовити друк чи машинну вишивку на товарах для агітації.

Косинки, кепки, флажки, футболки використовуються під час агітацій, зустрічей з кандидатами або їх представниками для ознайомлення з партією або в якості сувенірних матеріалів. Головна мета – привернути увагу людей, зацікавити їх, познайомити з кандидатом і залишити слід в пам'яті про нього.

Компанія «Сім-Принт» виготовляє агітаційну атрибутику для участі у виборах і передвиборної агітації. Це різноманітні сувенірні вироби, на які наносять назви партій і імена кандидатів, символіку. У нас ви можете замовити прапорці, кепки, косинки і інші вироби для агітації. Ціни на друк агітаційної продукції: від 12 грн/шт при оптових замовленнях.

Прапорці – агітаційна продукція для передвиборної кампанії

Такі аксесуари – важливий інструмент будь-якої передвиборної кампанії. Їх встановлюють в агітаційних наметах, на стендах під час представлення партії або кандидата. Також їх роздають виборцям в якості сувенірної продукції. На прапорці наносять символіку, назви партій, імена кандидатів, гасла. Вони часто виконані в партійних кольорах, можуть бути односторонніми, двосторонніми або двошаровими.

Друк і вишивка на кепках – важлива продукція для виборів

Бейсболки використовуються, як сувенірні агітаційні інструменти. Їх надягають представники партій під час зустрічей з людьми, роздачі листівок, проведення конференцій. Виконана в іміджевих кольорах, з нанесеними гаслами або назвами партій, кепка використовується як частина агітаційної форми. Таку продукцію роздають виборцям, грамотно заявляючи про свою партію, проводячи потужну рекламу. В «Сім-Принт» ви можете замовити виготовлення бейсболок для виборів самих різних форматів і дизайнів.

  • Друк на кепках – ми нанесемо будь-яке зображення на виріб за допомогою методу сублімації. Картинка буде яскравою, чіткою, вона не вигоряє на сонці і не боїться вологи.
  • Вишивка на кепках – за допомогою такого методу ви отримуєте якісний і зносостійкий продукт для агітацій. Зображення відрізняється міцністю, виглядає презентабельно, не боїться сонця, вологи і частого прання.

Друк на косинках і шарфах передвиборної агітації

Хустки і косинки використовуються в якості роздавальних матеріалів для виборців, їх надягають представники кандидатів. На них часто наносять назви партій, гасла. Вироби виготовляються з міцних і якісних матеріалів, різних розмірів. Найчастіше друк на хустинках і хустках передбачає використання бавовняних, шовкових, лляних тканин. Зображення наносять за допомогою технології сублімації, тому воно не вигоряє і відрізняється високою якістю.

Друк шарфів здійснюється на таких тканинах: габардин, шовк, шифон, атлас і інші. Таку агітаційну продукцію можна використовувати для роздачі в якості сувенірів.

Для проведення агітаційних заходів часто використовуються вишиті шеврони з гаслами або символами, які кріпляться на одяг членів партії, кандидатів, агітаторів.

Футболки в агітаційній кампанії

Такі вироби стають частиною стилю агітаторів, виділяють їх серед маси людей, згуртовують і підвищують довіру до представників партій.

  • Друк на футболках – це простий метод нанесення зображення, напису або гасла. Можуть використовуватися будь-які кольори і різні типи футболок.
  • Вишивка на футболках – за допомогою вишивальної машинки ми нанесемо необхідне зображення або напис на виріб. Воно буде виглядати цікаво і презентабельно, порадує довговічністю, зносостійкістю.

В «Сім-Принт» ви можете замовити виготовлення агітаційної продукції оптом. Ми гарантуємо високу якість, дотримання строків і доступні ціни.