Період з весни по осінь – це активний час для туризму. Багато екстремалів і любителів активного відпочинку збираються в походи, щоб не тільки насолодитися красою природи, але і підкорити гірські вершини, пройти небезпечні місця і випробувати себе під час крутих спусків на річках. Часто для таких туристичних походів збираються цілі команди, які мають свою назву і символіку.

Щоб виділити свою групу, показати приналежність до певної туристичної компанії, часто використовується брендування туристичного спорядження та екіпіровки. Воно дозволяє досягти наступних цілей:

  • ваша команда зможе виділитися на тлі інших груп;
  • кожен турист буде почувати себе частиною одного цілого і сміливо йти до мети;
  • під час туристичних змагань брендована уніформа відіграє особливу роль, виділяючи групу;
  • заявити про свою команду.


    Особливості брендування одягу для туриста

    Турпохід передбачає використання спеціального одягу і спорядження. Нанесені логотипи на речі, назви групи, символіка створюють відчуття єдності і підвищують командний дух. В основному брендування здійснюється на наступних елементах.

    • Спортивна форма. Вона – обов'язковий атрибут кожного туриста, часто виконується у фірмових кольорах, а також зі значками. Вибираючи друк на спортивній формі, можна нанести красиві малюнки, логотипи та назви. Також можлива вишивка на спортивній формі, завдяки чому за допомогою ниток можна нанести навіть ім'я та прізвище туриста.
    • Кепки, бейсболки. Вам не обійтися без захисних головних уборів. Вони будуть оберігати під час спекотного палючого сонця. Команду туристів часто можна дізнатися по кепці з символікою, яка може бути нанесена як на лобовій частині, так і з боків або ззаду.
    • Футболки. Брендування футболок – це дуже популярна послуга, так як дозволяє наносити на них будь-які малюнки, принти, логотипи або символіку. Вироби можуть бути виконані в будь-якому кольорі, наприклад, фірмовому для вашої команди. Завдяки сучасним способам друку вони зносостійкі, не стираються і витримують зовнішні умови. Також популярна вишивка на футболках.
    • Куртки та жилетки. Навіть якщо ви йдете в турпохід влітку, про ці елементи одягу не можна забувати. Адже вони допоможуть вам зігрітися під час дощу або вночі, коли температура сильно падає. За допомогою послуги друк на жилетках можна нанести будь-який напис або зображення. Також ви можете замовити вишивку на куртках, наприклад, своїх ініціалів або значка команди.


    Брендування туристичного спорядження – особливості

    Для походу потрібно безліч різних пристосувань, починаючи від кружки і закінчуючи наметом. Завдяки сучасним методам друку, логотип або символіку команди можна нанести на будь-якому виді спорядження, в тому числі спальних мішках або похідних палицях.

    • Кружки. Дуже красиво виглядають металеві кружки з друком, на яких можуть бути нанесені логотипи, назви, ініціали туриста. Завдяки міцності і стійкості, вони ніколи не розіб'ються.
    • Рюкзаки. У компанії «Сім-Принт» популярна послуга друк на сумках, валізах. Ми також можемо нанести зображення на ваш похідний рюкзак в одному або декількох кольорах.
    • Прапори. Часто туристи, які досягають пункту призначення, залишають прапор своєї країни або команди. Ми виготовимо прапори для вашої групи, які ви зможете гордо встановити на вершині гори або в будь-якому іншому місці, яке символізує вдалий похід.


    здійснює послуги з брендування туристичного спорядження та екіпіровки. Телефонуйте нам для уточнення деталей. Ми виконаємо ваші замовлення в термін і за доступною вартістю.