Для підвищення іміджу компанії часто використовується спеціальна брендована продукція для офісу. На неї наносяться логотипи та слогани фірми, також вона може виконуватись у фірмових відтінках. Це дозволяє зробити компанію більш привабливою у власних очах клієнтів, і навіть підвищити згуртованість команди.

Компанія «Сім-Принт» пропонує виготовлення брендованої продукції для офісу, яка стане незамінною частиною вашої компанії. Ми нанесемо логотип, написи, слогани, назву бренду та іншу інформацію на вироби. Що ви можете замовити?

Прапори та прапорці

У багатьох офісах встановлюються прапорці з лого компанії. Вони можуть прикрашати стіл керівника, стояти на столах під час переговорів чи презентацій. На таких виробах заведено зображати логотипи брендів.


Чашки

Наша компанія пропонує друк на чашках, які можна використовувати в офісах для співробітників та клієнтів. Там наносяться логотипи, слогани, фірмова символіка.


Металеві дипломи та таблички

У нас ви можете замовити друк на металі, щоб виготовити таблички, грамоти, дипломи. Вони будуть прикрашати офіс вашої компанії і робити його вигляд більш презентабельним. Виконаємо вироби з індивідуальних дизайнів різного розміру.


Вимпели

Ці вироби в основному прикрашають столи на рецепції чи керівника компанії. Вони презентують торгову марку, а також є частиною грамотної реклами. Ми виготовимо вимпели у фірмовому кольорі, а також нанесемо на них логотип.


Крім цього наша компанія «Сім-Принт» виготовить ручки, блокноти з фірмовою символікою. Вони стануть грамотним способом просування компанії та підвищення її впізнаваності. Також виробляємо брендування уніформи, кепок, шарфів, хусток. Це дозволить використовувати брендовані речі для оформлення свого офісу.