Успішні компанії топового рівня багато уваги звертають на формування позитивного іміджу, мотивацію співробітників і підвищення привабливості бренду. Такі фірми, як Disney, Coca-Cola, Apple і інші вже давно наносять назву своєї компанії на канцелярське приладдя, сувенірні вироби та навіть одяг.

Брендування одягу стало невід'ємною частиною успішності компанії. Воно виконує відразу кілька функцій: нагадує про бренд і представляє його покупцям, стає частиною корпоративного стилю, підвищує рівень довіри до фірми.

Навіщо потрібно брендування одягу?

Нанесення логотипу на одяг дозволяє виділяти співробітників на заходах або презентаціях, під час виконання робочих завдань. Обов'язково логотип компанії наноситься на уніформу і спецодяг.

Брендування футболок або іншого одягу потрібно і в тому випадку, якщо фірмі необхідно нагадати про себе, виділитися серед інших компаній, показати приналежність продукту до торгової марки. Часто вироби з нанесеними брендами даруються в якості сувенірів гостям, партнерам та потенційним клієнтам. В такому випадку вони є ефективним маркетинговим інструментом.

Методи брендування одягу

Компанія «Сім-Принт» виготовляє одяг з логотипами на замовлення, в тому числі наносимо логотипи на худі, толстовки, светри. Популярна вишивка логотипів, а також друк методом сублімації. Ми працюємо з такими видами тканин, як бавовна, поліестер, віскоза, шовк і інші. Наносимо назви компаній, слогани, бренди, малюнки та фотографії по готовим макетам або самі розробляємо дизайн майбутнього виробу.

Для нанесення логотипу використовуються наступні методи:

  • друк сублімації;
  • трафаретний друк;
  • термодрук флоксом і флексом;
  • термотрансферний друк.

Кожен метод має свої переваги, а його вибір залежить від типу тканини і бажаного результату.

Як замовити брендування одягу?

Логотипи, малюнки і назви компаній можуть бути нанесені на найрізноманітніший одяг - від простих футболок до головних уборів. Такі вироби можуть стати відмінними сувенірами на заходах і презентаціях, частиною корпоративного стилю або уніформою, яка визначає приналежність співробітника до того чи іншого підприємства. Наносять логотипи і на бирки продукції, що продається.

Компанія «Сім-Принт» працює по всій Україні і пропонує брендування одягу самих різних видів. У нас ви можете замовити наступні послуги:

  • Нанесення логотипів на футболки. Це найпопулярніший варіант, так як даний одяг найчастіше використовується в рекламних заходах, для просування і виділення бренду. Популярною є машинна вишивка логотипу на футболках, яка відрізняється більшою презентабельністю і підвищує імідж компанії.
  • Друк на регланах. Як і футболки, такі вироби використовуються на виставках, презентаціях. Їх вручають в якості сувенірів. Часто реглани з логотипами стають частиною корпоративного стилю співробітників.
  • Друк на бейсболках. Часто компанії використовують такий одяг під час вуличних акцій, презентацій, виставок. На виробництвах або фірмах з обслуговування клієнтів брендовані бейсболки стають частиною уніформи.
  • Нанесення логотипу на спецодяг. На робочі комбінезони, куртки, поло, брюки та інший одяг обов'язково наносять назву компанії, значок бренду і іншу важливу інформацію. Це виділяє співробітників і підвищує повагу з боку клієнтів. Надруковані малюнки на таких виробах повинні бути міцними і стійкими до зовнішніх впливів. Популярною є машинна вишивка на спецодязі, за допомогою якої можна створювати малюнки будь-якої складності, а самі вони відрізняються зносостійкістю.
  • Виготовлення косинок, хусток, бандан, шарфів і іншого одягу з логотипами. Їх часто використовують, як частина уніформи для офісних працівників або обслуговуючого персоналу. Також можуть роздаватися в якості сувенірів на заходах.
  • Виготовлення бирок на одяг. Бирки - це ефективний інструмент реклами та знайомства з брендом. На них наноситься логотип, назва компанії та інші корисні відомості. В «Сім-Принт» створюють бирки для одягу з натуральних або синтетичних тканин, з використанням яскравих і привабливих шрифтів.
  • Вишивка на тканині. Це відмінний інструмент для брендування одягу будь-якого типу. За допомогою машинної вишивки можна нанести найважчі малюнки, які надовго збережуть свій привабливий вигляд, незалежно від того, в яких умовах буде використовуватися одяг. Компанія «Сім-Принт» пропонує вишивку на одязі логотипів і брендів на замовлення, ексклюзивні малюнки або принти від простих до найскладніших макетів. Ми створюємо нашивки і шеврони з логотипом, які є відмінним способом просування і брендування.

В «Сім-Принт» ви можете замовити послуги з вишивки чи друку логотипів на одязі різних типів. Ми також пропонуємо виготовлення захисних масок на замовлення з брендуванням, які стають все популярнішими, як елемент корпоративної уніформи. Такі вироби стануть частиною вашого фірмового стилю і допоможуть грамотно заявити про бренд.