Збираючись відвідати спортивні заходи, вболівальники обов'язково беруть із собою атрибутику, щоб підтримати улюблену команду. Це не тільки свистки або футболки, кепки і шарфи з логотипами клубів. Також часто використовуються прапори і банери, які мають барвистий дизайн.

Наша компанія «Сім-Принт» виготовляє великий асортимент таких виробів для фанатів. Також їх можна використовувати для оформлення стадіонів. Це можуть бути прапори, транспаранти, банери, перетяжки. На них зображується символіка спортклубів, їх назви.

Прапори для підтримки команди

Вболівальники часто відвідують спортивні заходи з невеликими прапорами або флагштоками. Виготовлені методом сублімації, вони відрізняються барвистим зовнішнім виглядом, яскравим дизайном. Найчастіше на них наносять назви клубів, їх символіку або навіть фрази на підтримку гравців. Виконані вони в кольорах команди.

Ми виробляємо друк прапорів і флагштоків для уболівальників. Переваги такої продукції:

  • вона не вигоряє на сонці;
  • відрізняється яскравим колірним оформленням;
  • не боїться зовнішніх погодних умов і надовго збереже ідеальний дизайн.

Ми також пропонуємо вишивку на прапорах для фанатів, які порадують вас незвичайним виконанням і довговічністю. Їх можна використовувати також для оформлення спортивних заходів.


Спортивні прапорці

Такі невеликі конструкції можуть використовуватися фанатами для підтримки своєї команди. Їх роздають іншим відвідувачам спортивного заходу і для їхнього дому, в якості сувенірів. У нас ви можете замовити друк на прапорцях: двосторонню або односторонню, а також спаяні моделі. Як матеріал в основному використовується атлас, штучний шовк. Але також вироби можуть бути виконані і з іншої тканини.

Прапорці невеликі за розміром, мають зручну паличку і можуть встановлюватися на підставки.


Банери - для підтримки спортивної команди

Часто група уболівальників використовує спеціальні банери на спортивних заходах. Це тканинні конструкції, на яких нанесено зображення команд, фрази для підтримки гравців, побажання від фанатів або символіка клубів. В основному друк на банерах здійснюється у фірмових кольорах спортивної команди.

Такі вироби можна повісити на стіну в якості сувенірів. Також вони можуть стати подарунком для самого спортивного клубу.

В «Сім-Принт» ви можете замовити виробництво прапорів і банерів на спортивні заходи найрізноманітнішого типу. Ми виготовимо кращі фанатські вироби за доступною ціною. Вони порадують своєю оригінальністю, якістю і красою.