Незважаючи на різноманітність одягу, який використовується для нанесення логотипу компанії, флісові вироби користуються особливою популярністю. Це стильні та дуже теплі речі, що відрізняються універсальністю використання. Вони актуальні у різних ситуаціях: на спортивних заходах, під час роботи в офісі чи проведення промо-акцій.

Фліси з логотипом – у чому їхня популярність?

Толстовки або інший одяг із флісу – це чудовий варіант промо-одягу для холодної пори року. Саме такі кофти добре зберігають тепло, вони легко перуться, швидко сохнуть, не мнуться, відрізняються зручністю. А ще такі вироби надовго зберігають свій чудовий зовнішній вигляд.

Тому багато керівників компаній обирають саме такі предмети гардеробу як уніформу, промо-одяг або корпоративні подарунки.

Друк або вишивка логотипу на флісі: який метод вибрати?

На флісових виробах добре виглядають логотипи компаній, зображення, що стосуються діяльності бренду, назви фірм, слогани, написи. Їх можна виконати у корпоративних кольорах. Існує кілька методів нанесення логотипу на фліс.

  • Друк на флісі. Одним із найкращих методів вважається технологія сублімаційного друку, коли фарба глибоко проникає в тканину. Завдяки цьому логотип виглядає природно, він не боїться частих прань чи ультрафіолету. Друк лого на флісовій кофті буде актуальним для промоакцій, розробки сувенірної продукції.
  • Вишивка на флісі. Не менш популярною вважається машинна вишивка логотипів на флісових світшотах, кофтах, куртках, жилетах. У цьому випадку дизайнер вносить до комп'ютера макет майбутнього малюнка, підбирає колір ниток та програмує вишивку. Такий логотип виглядає привабливо, він стійкий, надовго зберігає свій зовнішній вигляд.


Коли потрібно нанесення логотипу на фліс?

Сьогодні брендування светрів, худі, толстовок надзвичайно популярне. Ці теплі предмети гардеробу будуть зручними для співробітників, а ще вони зігрівають у зимовий або осінній час. Для нанесення логотипу можна вибрати:

  • флісові кофти;
  • жилети чи куртки;
  • фліси світшоти;
  • худі, толстовки.

Нанесення логотипу на фліси необхідне у багатьох випадках і залежить від побажань замовника. Такий одяг можна використовувати на промо-акціях, при проведенні рекламних заходів, як роздавальні сувеніри або корпоративні подарунки, як уніформа співробітників.