Щоб надати одягу стиль та виразність, часто використовуються патчі. Вони призначені для того, щоб виділити індивідуальність людини, доповнити стиль або під час брендування виробів, створення військової уніформи.

Патчі на одяг – це невеликі тканинні вироби з гарним зображенням або текстом. По периметру вони переважно мають окантовку. Їх пришивають до виробів або кріплять за допомогою липучки. Можуть бути різними за своєю формою, дизайном та відтінками.


Як вибрати патчі на одяг на замовлення?

Головні вимоги до таких виробів – це відповідність цілям, міцність, гарний зовнішній вигляд. Тому над кожним патчем працює професійний дизайнер, який визначає його зовнішній вигляд залежно від поставлених завдань.

Якщо ви бажаєте замовити патчі на одяг, звертайтеся до компанії «Сім-Принт». Ми пропонуємо розробку та вишивку таких виробів під ваші цілі. У нас можна купити:

  • патчі з оригінальними малюнками або написами для надання індивідуальності стилю;
  • патріотичні патчі із символікою України;
  • брендовані патчі для рекламних цілей або уніформи;
  • військові патчі Україна та інші.

З чого виробляються патчі?

В якості основи можна використовувати різний матеріал. І від цього залежить вигляд виробу.

  • Повністю вишитий знак. Його фон – це стібки, що створюють об'ємний малюнок.
  • Тканина основа. Це найпопулярніші вироби, які відрізняються високою якістю та міцністю. Для них можна використовувати плащівку, габардин, сукно, денім, замшу, шкірозамінник і т.д.
  • Неткана основа. Вироби можна створювати за допомогою фетру. Вони недорогі, при цьому виглядають дуже гарно.
  • Спеціалізована основа. У цьому випадку ми підберемо матеріал, який потім буде нанесений малюнок. Вироби потішать своєю ексклюзивністю.

Ви можете замовити патчі на липучці, які легко кріпляться до одягу та добре утримуються. Усі вони виготовляються за допомогою машинної вишивки. Також у нас ви можете замовити шеврони та нашивки, дизайнери ретельно продумують макет виробу, погоджуючи його із замовником.


Як зробити замовлення?

Якщо вам потрібні патчі на одяг, достатньо звернутися до компанії «Сім-Принт». Грамотні дизайнери створять макет майбутнього виробу або працюватимуть за вашим дизайном. Для вишивки використовуються міцні нитки, вони не вицвітають на сонці і не втрачають своєї якості після багатьох прань.

Такі вироби можуть бути маленькими або досить великими, у яскравих кольорах. Але військові патчі виготовляються строго за стандартами, вони необхідні визначення звання службовця, військової частини, групи крові тощо.

Ми швидко виготовимо патчі на одяг у тій кількості, яка вам потрібна. Також є доставка у будь-який регіон України.