Сьогодні стало модним виявляти свій патріотизм за допомогою спеціальних значків, нашивок, патчів та багато іншого. Ці аксесуари використовуються для створення унікального стилю, а також у разі необхідності доповнення уніформи службовців.

Шеврони – досить молоді атрибути, які використовуються у військовій формі. Вони ж мають місце під час створення одягу для волонтерів, учасників акцій та мітингів. Нашивки з патріотичною символікою вибирають для прикрашання повсякденного одягу. У «Сім-Прінт» ви можете вибрати патріотичні нашивки та шеврони на замовлення, які використовуються як для спецодягу, так і як гарні аксесуари. Ми здійснюємо пошиття таких виробів з українською символікою, а також офіційними символами для військових.

Військові шеврони


Це спеціальні нашивки на військову форму, на яких є символіка України. Вони можуть бути виконані у синьо-жовтому кольорі або під тон форми солдата. Також на шевронах вишивається ім'я та прізвище військового, його звання, група крові, назва, номер частини та інша інформація. Ми також пропонуємо розробку та вишивку шевронів Національної гвардії.

Шеврони для ЗСУ



Такі нашивки створюються для солдатів, які служать у Збройних Силах України. Ми розробимо та вишиємо шеврони, що повністю відповідають вимогам для форми військових.

Нашивки для СБУ


На таких шевронах обов'язково має бути вишитий знак СБУ, а також його символіка. Вони використовуються службовцями у Службі безпеки України.

Шеврони для прикордонної служби

Вони будуть у різних формах та видах. На них вишивається назва прикордонної служби, ім'я та прізвище службовця, герб та прапор України.

Нашивки для поліції

Ми вишиваємо нашивки, шеврони, погони поліції України. На них можуть вказуватись символіка поліції, а також офіційні символи країни, місто поліцейського чи область.

Погони ДСНС

Вони є важливою частиною уніформи кожного рятівника. Можуть бути різними залежно від посади, звання та області, де проходить службу людина.

Шеврони із символікою України


У нас ви можете замовити українські шеврони та нашивки з дизайном, який вам потрібен. Так, «Сім-Прінт» розробляє військові шеврони на замовлення, шеврони із прапором України та гербом, символікою організації, патріотичними написами чи значками.Такі вироби можуть бути на липучці або на спеціальній застібці. Вони доповнюють форму, стають важливою її частиною. При цьому відповідають усім параметрам якості.