Сьогодні багато власників компаній замовляють пошиття одягу для створення ексклюзивної уніформи для співробітників, реклами свого бренду та проведення заходів. Завдяки створенню таких виробів, можна уявити торгову марку у вигідному світлі, привернути до неї увагу та підвищити корпоративний дух.

У компанії «Сім-Принт» ви можете замовити індивідуальне пошиття одягу під свої цілі. Ми розробляємо та відшиваємо футболки, реглани, спецодяг та інші вироби. Наносимо на них логотипи та принти за допомогою друку або машинної вишивки. Розберемося, у чому плюси і мінуси індивідуального пошиття одягу.

Переваги індивідуального пошиття одягу

  • Ідеальна відповідність розмірам. Ви отримуєте вироби, які максимально підходять за персональними мірками та відповідатимуть вашим побажанням.
  • Унікальність. Нами ретельно підбирається тканина, фурнітура, нитки. Це дозволяє створювати якісні та ексклюзивні вироби.
  • Гарний зовнішній вигляд. Такий одяг відрізняється оригінальним дизайном, також він буде ексклюзивним, тому приверне до себе увагу.
  • Гарний інструмент брендування. Пошиття одягу часто замовляють для реклами своєї торгової марки. Такі унікальні речі створюються у фірмовому стилі компанії, також на них наносяться логотипи.

Недоліки індивідуального пошиття одягу

  • Витрати часу. Звісно, простіше купити готову футболку. Але ви не можете бути впевненими у її якості, також вона не буде ексклюзивною.
  • Витрати. Насправді при оптовому замовленні виробів ви отримуєте якісні речі за прийнятними цінами. При цьому вони будуть ексклюзивними.

Замовляйте у нас індивідуальне пошиття одягу під ваші цілі. Ми створимо якісні вироби, які порадують своєю ексклюзивністю, а також будуть добрим інструментом реклами або відмінним вибором для створення корпоративної форми. Гарантуємо найвищу якість всіх виробів.