Багато хто переконаний, що пазли - це виключно дитяче розвага. Насправді, головоломки з Вашим фото, оригінальним принтом, доповнені ефектною або прикольною написом, легко завоюють увагу і будуть довго утримувати інтерес, як дітей, так і дорослих.

Пазл - ідеальне доповнення до будь-якого подарунку з приводу

Звичайно, мова йде не про банальні конструкторах, які можна легко знайти в кожному дитячому магазині, а про виробництво пазлів на замовлення, на 100% ексклюзивних і оригінальних. Подібні презенти стануть знахідкою для дарувальника завдяки своїй універсальності, адже їх можна подарувати на будь-яке свято кожному:

  • другій половинці на 14 лютого. Для нанесення вибирайте спільні фото із зображенням яскравих, радісних, смішних або зворушливих моментів;
  • родичам будуть приємні сімейні фотографії, оригінальні пейзажі, доповнені теплими словами або поздоровленнями;
  • друзям на День народження підійдуть прикольні фото і малюнки, зірки шоу-бізнесу, інші теми, що відображають їх захоплення або життєву позицію;
  • дітям. Даруйте оригінальні головоломки просто так, без приводу. Прикрасьте їх героями з казок, мультфільмів, фільмів, тваринами, пейзажами, фотографіями;
  • партнерам, клієнтам, співробітникам при зустрічах, на масових заходах, при проведенні промоакцій. Промо-пазли - більш приваблива заміна буклетів і листівок, доповнення до основного продукту, роздатковий матеріал на акціях і виставках, вкладення в журнал, недорогий сувенір на ділових зустрічах. Тому при їх виготовленні важлива наявність і якісне нанесення логотипу компанії, фірмової символіки та кольорів.

Технологія виготовлення фотопазлів

Виробництво пазлів в компанії друку СімПрінт здійснюється з використанням сучасного обладнання і матеріалів переважно методом сублімації, яка відрізняється оптимальною вартістю, оперативністю виконання замовлень і гарантує отримання зображень чудової якості.

Технологія виготовлення найпопулярніших картонних фотопазлів не відрізняється складністю і передбачає три основні етапи:

  • підготовка малюнка. Може бути проведена дизайнером «з нуля» або виконана обробка наявного зображення;
  • друк обраного принта на цупкому картоні. Іноді зображення може бути нанесено спочатку на папір, яка після висихання відбитка клеїться на картон;
  • нарізка заготовки на спеціальному обладнанні і упаковка.

Наші фахівці перетворять на оригінальну головоломку всілякі фото, принти, тексти, зроблять її яскравою, цінної і такою, що запам'ятовується, підкреслять красу та індивідуальність подарунка. Головоломки з Вашим фото, нанесенням логотипу компанії - не тільки корисний презент, так як гра сприяє розвитку логічного і образного мислення, деталізації і дрібної моторики рук, це креативний спосіб і дієвий інструмент для досягнення особистих і комерційних цілей.

Даруйте не тільки ефектні, а й корисні подарунки з компанією Сім-Прінтt!