Сувенірна та рекламна продукція є чудовою можливістю у просуванні бренду, послуг компанії чи нових товарів. Саме вироби з логотипами здатні привернути увагу потенційних партнерів та клієнтів, виділити компанію, зробити її незабутньою. Сьогодні корпоративно-сувенірну продукцію використовують для кількох цілей:

  • для створення гарної уніформи або спецодягу;
  • для промо подарунків під час проведення рекламних заходів, виставок, конференцій;
  • як реклама бренду, як роздавальні матеріали;
  • щоб зробити оригінальні подарунки співробітникам, клієнтам та партнерам.

Пропонуємо послуги компаніям різного спрямування

«Сім-Принт» виконає середні та великі замовлення для компаній різних напрямків. Ми працюємо з івент-агентствами, великими брендами, маркетинговими фірмами та іншими компаніями. Ми створимо красивий макет під ваші цілі та завдання, заощаджуючи ваші гроші та час.

Менеджери «Сім-Принт» мають величезний досвід роботи з корпоративними клієнтами. Завдяки цьому ми можемо успішно проконсультувати клієнтів з питань вибору брендованої продукції. Також ми створимо оригінальні рішення для просування бренду, підвищення мотивації співробітників чи інших цілей.


Які послуги ми пропонуємо?

У нас ви можете замовити брендування рекламно-сувенірної продукції. Ми пропонуємо друк на текстилі, чашках, сумках, спецодязі та інших виробах. Також здійснюємо вишивку на тканині, виготовляємо шеврони та нашивки. Наші менеджери підберуть та виготовлять ту продукцію, яка максимально відповідатиме вашим завданням.

Виготовлення рекламно-сувенірної продукції під ключ

Ми готові виконати роботу під ключ для своїх клієнтів. Наша команда підбере моделі основ, розробить макет, нанесе зображення на виріб за допомогою друку або вишивання. Також ми запакуємо та доставимо продукцію. Це дозволяє економити ресурси клієнтам та отримувати вироби високої якості.

Для наших клієнтів ми пропонуємо лояльні ціни на виробництво продукції. Також виконуємо оптові замовлення.