Дуже часто буває так, що брендований одяг потрібний «на вчора». І доводиться швидко шукати виконавця, який зможе оперативно нанести принти чи логотипи на текстиль. Чи це можливо? Наша компанія «Сім-Принт» пропонує послугу термінового друку на футболках, светрах, спецодязі та інших текстильних виробах.

Терміновий друк на одязі – що про нього потрібно знати?

Якщо у вас немає часу чекати, тоді оперативне нанесення логотипів на тканину стане вашим найкращим вибором. Ви отримаєте вироби до визначеного терміну, а їх якість буде на високому рівні.

Терміновий друк на одязі виконується протягом 1 дня за наявності всіх матеріалів та об'ємного замовлення. Це професійно налагоджений механізм, при якому дизайнер швидко обробить макет, проведе всю необхідну підготовку до друку і запустить виробництво виробів.

При цьому оперативне нанесення логотипів залежить від таких факторів:

  • є всі матеріали для виробництва;
  • готовий макет або він вимагає розробки;
  • наскільки великий обсяг партії.

Фахівці компанії «Сім-Принт» готові запропонувати виготовлення брендованого одягу протягом 1 дня з вибором оптимального способу нанесення принта. Вони швидко приступлять до замовлення та виконають усі роботи у чітко обумовлені терміни.

Скільки коштує терміновий друк?


На вартість оперативного нанесення логотипів на тканину впливають кількість замовлених екземплярів, складність малюнка та терміни замовлення. При цьому клієнт отримує гарантовано високу якість роботи. Адже фахівці «Сім-Принт» стежать за тим, щоб вироби були ідеальними.

Нанести логотип швидко можна на будь-який одяг, у тому числі: майки, футболки, кепки тощо. Ми виконуємо брендування будь-яких типів предметів гардеробу.

Як замовити терміновий друк у Києві?

Щоб замовити таку послугу, зателефонуйте нам за телефонами: (067) 762-21-04, (093) 350-31-24. Також ви можете написати у Viber чи Telegram – ми завжди на зв'язку. Надішліть нам ескіз принта, після чого ми відразу ж візьмемося за розробку макета та друк виробів.