Брендування одягу – це можливість правильного рекламування бренду, продукції чи послуг. І сьогодні найпопулярнішим вважається друк на футболках, завдяки якому на текстиль можна нанести логотип компанії, гарний малюнок чи принт. Такі вироби використовуються в маркетингових цілях, а також стануть гарними сувенірами для співробітників, клієнтів або партнерів компанії.

У «Сім-Принт» ви можете замовити друк на футболках методом сублімації чи шовкографії. Але який із них є найякіснішим?

Сублімаційний друк

Він передбачає глибоке проникнення фарби в тканину під впливом гарячих температур. Проникаючи у структуру тканини, фарба утворює міцний та довговічний малюнок. Ми нанесемо лого на лонгсліви за допомогою такого методу, а також на інший одяг.

Переваги сублімаційного друку:

  • яскравість та насиченість кольорів, що дозволяє створювати привабливі та високоякісні дизайни;
  • принти, виконані за допомогою сублімації, зазвичай мають високу стійкість до прання та вицвітання;
  • сублімаційний друк дозволяє наносити принти без видимих швів, що створює гладкий та професійний вигляд виробу.

Якщо говорити про недоліки сублімаційного друку, то слід зазначити те, що в основному він буде якіснішим на світлих тканинах. Крім цього, у футболках має бути високий відсоток синтетичних волокон, таких як поліестер.


Шовкографія

Цей метод передбачає перенесення малюнка за допомогою шаблону та фарб. Нанесення принта можна зробити дуже швидко, а переваги методу полягають у наступному:

  • брендування може здійснюватися на різних типах тканин, у тому числі натуральних;
  • висока деталізація та чіткість малюнка;
  • при правильному догляді принти, виконані за допомогою шовкографії, можуть зберігати свій вигляд та яскравість протягом тривалого часу.

Недоліком шовкографії можна назвати те, що метод обмежений у кількості відтінків, які можуть бути використані у дизайні. Також можуть бути помітними шовні лінії на футболці, особливо у випадку складних дизайнів.

Який метод друку вибрати, залежить від цілей та побажань замовників. Спеціалісти компанії «Сім-Принт» розроблять макет виробу з логотипом під ваші цілі. Вони підберуть метод нанесення малюнка та швидко виконають ваше замовлення у чіткі терміни.