Кожен власник бізнесу у сфері обслуговування знає, що дуже важливо забезпечити своїх співробітників спецодягом. Він виконує ряд важливих функцій: захищає людину, виділяє її та забезпечує комфорт під час виконання робочих обов'язків. Розглянемо, яким має бути одяг для персоналу.

Комфорт та функціональність


Співробітникам має бути зручно носити уніформу протягом усього робочого дня. Незалежно від того, який вид одягу використовується (костюм, жилет, халат і т.д.), він повинен забезпечувати свободу рухів, не спарювати тіло та не викликати незручностей.

Тому уніформу відшивають із міцних матеріалів, що дихають, враховуючи тип роботи. Деякі види спецодягу доповнюються такими функціональними елементами як кишені для інструментів, петлі для кріплення аксесуарів.

Впізнаваність


Одяг повинен виділяти ваш персонал та формувати корпоративний імідж компанії. Для цього на нього наносять логотипи, назви фірми, а також відшивають у кольорах бренду. Ми виконуємо брендування уніформи під ваші цілі.

У «Сім-Принт» ви можете замовити друк на спецодязі, який виконується за допомогою методу сублімації. Також ми пропонуємо вишивку логотипів на уніформі, що підкреслить привабливість компанії та підвищить її імідж.

Безпека та захист

Залежно від галузі, де працює персонал, можуть існувати певні вимоги до безпеки. Одяг часто відіграє ключову роль у захисті від шкідливих факторів та запобіганні негативним впливам. Наприклад, працівники будівельних компаній повинні використовувати спеціалізований одяг, такий як захисні каски, окуляри, рукавички та чоботи, щоб захистити себе від предметів, що падають, або небезпечних речовин. Кухарі та офіціанти повинні бути захищені від контакту з гарячими предметами на кухні. Медперсоналу важливо обов'язково носити халати чи костюми.

Гігієна та чистота


У деяких галузях, таких як медицина та харчове виробництво, гігієна є першорядним завданням. Одяг повинен витримувати часті прання, а також хімчистку. Він обов'язково відповідає певним стандартам, встановленим для кожної галузі.

Ефективність

Правильно обраний спецодяг може підвищити ефективність роботи персоналу. Наприклад, у ресторанній індустрії офіціанти можуть використовувати спеціальні фартухи або фіксуючі елементи, щоб мати швидкий доступ до необхідних предметів.

Спеціально розроблена уніформа для персоналу – це можливість виділити співробітника, підвищити корпоративний імідж фірми та захистити своїх працівників.