Футболки з логотипами вважаються одними із найкращих інструментів для брендування. Їх використовують як уніформу для співробітників, під час проведення акцій чи виставок, як сувенірну продукцію. Відмінними варіантами для компаній, які хочуть правильно рекламувати свій бренд, будуть ексклюзивні футболки, пошиті на замовлення. Це дизайнерські вироби, які повністю відображають концепцію торгової марки та підходять під певні цілі.

У компанії «Сім-Принт» ви можете замовити пошиття одягу на замовлення з нанесенням логотипів, принтів, малюнків. Ми розробимо дизайн майбутнього виробу та виконаємо усі роботи з гарантією якості. Для створення футболок необхідно правильно підібрати тканину. Розберемося, яка буде краща.

Бавовна

Одним із найпопулярніших матеріалів для футболок є бавовна. Він володіє відмінною повітропроникністю, м'якістю і приємною на дотик текстурною якістю. Футболки з бавовни підходять для різних видів нанесення логотипів, оскільки матеріал добре тримає фарби та стійкий до зношування.

Поліестер

Футболки з поліестеру забезпечують відмінну вологовідвідну здатність і швидко сохнуть, що робить їх відмінним вибором для активного способу життя. Цей матеріал ідеально підходить для тих, хто віддає перевагу спортивному стилю і часто займається фізичною активністю. Футболки із поліестеру чудово підходять для нанесення логотипів. На них добре тримається фарба, малюнок не вицвітає та зберігає свою якість.

Сумішна тканина

В основному його використовують для створення спецодягу, але також з нього можна шити футболки, наприклад, для співробітників. Така тканина поєднує в собі суміш декількох матеріалів, наприклад, бавовни та поліестеру. Завдяки цьому вироби будуть комфортними, міцними та досить стійкими до частих прань.

Трикотаж

Футболки з трикотажу відрізняються високою еластичністю та добре сидять на тілі. Вони чудово підходять як стильна уніформа співробітників. Такі моделі порадують красивим зовнішнім виглядом, вони не мнуться і довго зберігають свою первісну форму.

Звичайно, вибір тканини для пошиття футболок із логотипами залежить від індивідуальних уподобань, а також цілей замовника. Але знаючи, який матеріал кращий, ви зможете знайти ідеальне рішення для себе.