Кожна жінка гідна уваги. І 8 березня саме той привід, коли ви можете висловити повагу своїм колегам, співробітницям, клієнткам або партнерам по бізнесу. Корпоративні подарунки на 8 березня - це невеликі, але дуже приємні сюрпризи, які символізують увагу і добре ставлення.

Що подарувати на 8 березня колегам або співробітницям?

Компанія «Сім-Принт» пропонує кілька оригінальних і креативних рішень для корпоративних подарунків. Сувеніри, одяг, таблички або інші вироби з логотипом вашої компанії, брендом, красивими малюнками або принтами - відмінний варіант подарунка на 8 березня.

Ви можете вибрати будь-який дизайн таких подарунків. Найпопулярнішим рішенням є сувенір з нанесеним логотипом і брендом компанії. Але також це можуть бути будь-які вироби з принтами, цікавими малюнками або написами. На ваш вибір!

Головна умова корпоративного подарунка - він не повинен переходити межі між діловими і особистими стосунками. Тому ретельно продумайте дизайн сувеніра або зверніться до нас. Ми створимо макет майбутнього подарунка і допоможемо вам підібрати ідеальний варіант сувеніра.

Оригінальні ідеї корпоративних подарунків

Маленькі і креативні сувеніри допоможуть вам висловити повагу до колег і клієнток, підвищити мотивацію співробітників і зміцнити ділові зв'язки. Краще, якщо сувенір буде нагадувати про компанію, тому все ж рекомендується вибирати подарункові вироби з нанесеними на них брендами і логотипами. «Сім-Принт» пропонує кілька варіантів оригінальних ідей для корпоративних подарунків.

  • Сувеніри на 8 березня. Ви можете замовити друк на чашках фотографій, малюнків, логотипів. Ми працюємо як з простими, так і найскладнішими макетами. Використовуємо технологію сублімації, завдяки якій надруковане зображення надовго зберігає свій колір і вигляд, не стирається при митті і не вигорає на сонці. Відмінною ідеєю для корпоративних сюрпризів на 8 березня буде виготовлення пазлів з ексклюзивними малюнками (наприклад, по фотографії), або календарів, на які можна нанести бренд, логотип, слоган компанії, а також побажання своїм колегам, партнерам або клієнтам.
  • Текстильні подарунки на 8 березня. Чудовою ідеєю корпоративного подарунка буде ексклюзивна футболка з логотипом або брендом компанії. Також ви можете замовити друк малюнків на будь-якому іншому одязі, в тому числі і на хустках, косинках або бейсболках. Компанія «Сім-Принт» здійснює друк малюнків на будь-якій тканині по готовому макету або ми розробимо дизайн майбутнього виробу, а також підберемо кольори та шрифти. Відмінним варіантом для виготовлення текстильних сувенірів буде вишивка на тканині, за допомогою якої можна створювати найскладніші малюнки гарної якості.
  • Грамоти і дипломи. 8 березня - прекрасний привід привітати жіночу половину свого колективу, нагородити співробітниць або ділових партнерів, вручивши їм грамоти, іменні дипломи або таблички з вдячністю. Наша компанія виготовляє металеву сувенірну продукцію, яка відрізняється презентабельним зовнішнім виглядом, довговічністю і красою. Такі вироби - гарний варіант компанії нагадати про себе, висловити повагу до колег або клієнткам.

Вибирайте кращі варіанти корпоративних подарунків до 8 березня. Компанія «Сім-Принт» допоможе вам втілити ваші ідеї в життя і створити оригінальні сувеніри.