Благодійні фонди та громадські організації відіграють важливу роль у нашому суспільстві. Саме вони роблять все для підтримки нужденних, привертають увагу громадськості до важливих тем та реалізовують найважчі місії.

Такі організації все частіше використовують унікальні символи та знаки, які стають невід'ємною частиною їхнього іміджу. За допомогою спеціалізованих нашивок вони позначають своїх співробітників, а також заявляють про себе велику кількість людей.

У чому особливості нашивок для благодійних фондів?


Нашивки – це маленькі символічні елементи, які мають велике значення для багатьох благодійних фондів та громадських організацій. Ці унікальні значки не лише служать як засіб ідентифікації членів та прихильників організацій, але й стають потужним інструментом заяви про себе та збирання коштів для благодійних цілей.

Можна виділити кілька особливостей нашивок для благодійних фондів та громадських організацій:

  • вони заявляють про організацію, доносять до людей цілі її місії;
  • з їх допомогою ви можете привернути увагу до своєї компанії;
  • завдяки їм учасники та прихильники організації можуть ідентифікувати один одного;
  • вони служать у вигляді роздавальних матеріалів для рекламування цілей та місії організації.

Якими бувають нашивки для громадських організацій


Компанія «Сім-Принт» пропонує виготовлення нашивок під ваші цілі. Ми створимо вироби різних розмірів та дизайнів.

  • Звичайні. Це найпоширеніший тип нашивок, який містить логотип та назву фонду. Вони можуть бути одягнені на одяг, рюкзаки, сумки та інші предмети.
  • Спеціалізовані. Створюються для конкретних кампаній чи подій. Вони можуть мати спеціальний дизайн, який відображає основну мету акції чи тему події.
  • Для волонтерів. Використовуються для ідентифікації волонтерів на заходах та допомагають розрізняти їх серед учасників.
  • Нагородні. Використовуються для позначення досягнень та заохочення особливого вкладу у діяльність фонду.

У нашій компанії ви можете замовити нашивки на липучці з вишивкою, що відрізняються красивим зовнішнім виглядом, стійкістю до зовнішніх факторів. Також ми здійснюємо друк на нашивках, що використовуються багатьма організаціями. Виготовляємо вироби терміново в тому обсязі, який вам потрібний. Також пропонуємо доставку до будь-якого регіону України.