Нашивки та шеврони для волонтерів – це невід'ємна частина спеціального одягу, що використовується для ідентифікації та визначення ролі волонтера на подіях. Однак ці нашивки можуть виконувати не тільки практичну функцію, але й мати естетичну та символічну цінність.

Нашивки для волонтерів – їх особливості та дизайн

Залежно від того, в якій сфері допомагає волонтер, використовуються різні за дизайном та оформленням шеврони. Вони можуть бути виготовлені у вигляді емблем, логотипів, написів та інших символів, що відображають тему та мету. Наприклад, нашивки для волонтерів, які допомагають у збиранні благодійних засобів на лікування хворих дітей, можуть містити зображення серця або дитячої картинки, що символізують любов та надію.

Сьогодні актуальними є також нашивки для волонтерів, які допомагають військам України, переселенцям, людям, які залишилися без житла чи постраждали внаслідок бойових дій. Компанія «Сім-Принт» виготовить якісні нашивки для волонтерів у дизайні, який вам потрібен. Можна створити будь-які варіанти:

  • з гербом України;
  • з державним прапором;
  • з українською символікою;
  • з написами, іменами волонтерів, спеціалізованими малюнками.

Нашивки для волонтерів можуть бути виготовлені для індивідуального використання або групи людей. Наприклад, на них можуть наноситися імена людей, назва організації та багато іншого.


Методи виготовлення нашивок для волонтерів

Для таких виробів підбирається міцна тканина, яка має бути стійкою до будь-яких зовнішніх впливів, у тому числі снігу та дощу. Також вона повинна витримувати інші фактори, які можуть спричинити їх ушкодження.

Фахівці «Сім-Принт» виготовляють шеврони для волонтерів з використанням методу вишивання. Також ми пропонуємо шеврони на замовлення в різних дизайнах оптом або в кількості, яка вам потрібна. Перед тим, як приступити до вишивки виробу, опрацьовується його макет, він узгоджується, що дозволить вам отримати гарну та якісну нашивку.


Виготовлення виробу відбувається за допомогою машинної вишивки, завдяки чому він:

  • виглядає стильно та презентабельно;
  • не боїться прання;
  • зберігає високу якість навіть після тривалого носіння;
  • не боїться ультрафіолету та дощу.

У своїй роботі ми використовуємо якісні, міцні нитки, які не рвуться. Також грамотно підбираємо кольори для нашивки та допоможемо створити її дизайн для кожного волонтера залежно від сфери його діяльності.


Нашивка для волонтера – це гарний та дуже важливий елемент його одягу. З її допомогою відбувається розпізнавання людини, яка займається волонтерською діяльністю. Тому вона має повністю збігатися з його цілями та сферою роботи. Ми виготовимо якісні вироби на липучці оптом або в кількості, яка вам потрібна, з доставкою в будь-який регіон України.