Як відомо, заохочувальні сувеніри – одні з мотивуючих подарунків для співробітників компаній і підприємств. З їхньою допомогою можна виділити працівників, дати їм впевненість у тому, що їх цінують у компанії. Тому грамоти, номінації, таблички часто вручаються на різноманітних заходах чи корпоративах.

Коли заохочувальні сувеніри будуть актуальними?

Грамоти та номінації найчастіше вручають співробітникам із певного приводу. Наприклад, багато власників бізнесу вже мають традицію дарувати сувеніри найкращим працівникам на День народження компанії. Такими сувенірами вони виділяють тих, хто показав найефективніші результати протягом року роботи та мотивують інших працівників.

Часто ці заохочувальні подарунки даруються на корпоративах, зокрема, новорічних. При цьому можна вручати грамоти та номінації не лише найкращим працівникам, а й за інші якості. Якщо ви бажаєте виділити всіх своїх співробітників, то кожному з них можна підготувати грамоту за певний внесок у розвиток бренду. Це мотивує та гуртує колектив.

Крім цього, грамоти можна подавати як презенти на День народження самого співробітника.


Які можуть бути заохочувальні сувеніри?

Дарити такі грамоти та номінації своїм працівникам може стати чудовою традицією для багатьох торгових марок. Вони можуть прикрашати робочий стіл співробітника або висіти на стіні, мотивуючи його до нових досягнень.

У компанії «Сім-Прінт» ви можете замовити друк табличок, номінацій та грамот у різних форматах. Це можуть бути великі, розкішні сувеніри на весь відділ чи іменні грамоти з побажаннями від власника бізнесу.

  • Металеві дипломи. Вони можуть бути золотими, срібними, чорними, червоними чи іншими. Матові або глянцеві, такі сувеніри чудово виглядатимуть на столі співробітника.
  • Грамоти та сертифікати. Ми розробляємо такі сувеніри з металу, наносячи на них написи, побажання за допомогою техніки Grawerton. Також можемо створити портрет-гравюру.
  • Значки. Це особливий тип сувенірів, який можна подавати співробітникам за їх якості, які вони виявляють у роботі. На них вказується, за що людина отримала відзнаку,  та вони стануть чудовими сувенірами на честь Нового року чи іншого свята.

Номінації та грамоти можуть бути будь-якого формату. Так, наша компанія «Сім-Прінт» допоможе вам виготовити макети заохочувальних сувенірів для співробітників та виготовить їх у стислі терміни. Гарантуємо якість робіт, а також відповідність необхідному дизайну.