Брендовані сувеніри стали одними з найпопулярніших подарунків для клієнтів та партнерів компаній. Такі вироби відрізняються оригінальністю, а також нагадуватимуть про торгову марку, здійснюватимуть важливу рекламну функцію.

Вироби з логотипом вашої компанії стануть гарним варіантом як новорічні подарунки для ваших клієнтів. Компанія «Сім-Принт» виготовить брендовані вироби за індивідуальними макетами, які можна вручати як урочисті презенти.

Кубки, склянки, келихи

Ви можете замовити друк на чашках, склянках або келихах, щоб подарувати такі сувеніри як новорічний подарунок. На них наносять назву компанії, логотип, фірмовий знак чи іншу інформацію, яка нагадуватиме про бренд. Вироби завжди будуть на увазі, що відіграє важливу рекламну роль.

Ручки, блокноти

Канцелярське приладдя нерідко дарується клієнтам та партнерам компанії. Ви можете замовити друк на ручках, блокнотах, олівцях логотипів для новорічного вітання клієнтів. Ці вироби потішать своєю ексклюзивністю.

Дипломи, сертифікати

Якщо ви бажаєте вручити оригінальний новорічний подарунок, замовляйте друк на металі. Ми також нанесемо необхідну інформацію на табличках, дипломах, сертифікатах. Це може бути оригінальне привітання зі згадкою про бренд або подяку за те, що клієнт вибрав саме вас.

Еко-сумки

В якості новорічних подарунків можуть виступати оригінальні еко-сумки. Ми пропонуємо друк на еко сумках, які можуть стати незамінними аксесуарами ваших клієнтів. На них наносять логотипи та символіку компаній.

Нашивки

Ще одним варіантом новорічного подарунка для ваших клієнтів стане нашивка із логотипом бренду. Її можна носити на одязі або, наприклад, сумці. Ми виготовимо брендовані нашивки, нанісши на них зображення за індивідуальними макетами.

У «Сім-Принт» ви можете замовити брендовані сувеніри для новорічних поздоровлень клієнтів. Ми виготовимо продукцію в обумовлені терміни та доставимо її до будь-якого міста України.