гірлянди прапорів (волчатнік) - це тасьма або стропа, з пришитими або нанизаними на них прапорцями всіляких форм, кольорів і розмірів.

Проста і доступна ідея

Незважаючи на гадану простоту конструкції, вона досить універсальна і багатофункціональна в застосуванні. Дуже вигідно гірлянду вуличну купити і використовувати напередодні заходів різного формату:

  • промо і PR-акції, вулична торгівля, відкриття торгового центру, магазину, салону, ресторану та ін.;
  • спортивні свята, змагання, матчі;
  • політичні мітинги і демонстрації;
  • календарні, міські, сімейні, корпоративні дати;
  • для огорожі специфічних територій.

Слід також зазначити, що вуличні гірлянди з нанесенням фірмового логотипу - це відмінний рекламний інструмент для створення корпоративного стилю організації, просування іміджевої реклами, рекламування товарів і послуг. З їх допомогою вдасться донести потрібний обсяг інформації до споживача, викликати бажання скористатися саме Вашою пропозицією, підвищити статус і значущість торгової марки в очах конкурентів, партнерів, клієнтів.

Переваги святкової атрибутики

Досить складно придумати об'єкт, який не можна було б прикрасити за допомогою подібного декору. Флажні стрічки вважаються одним з найефективніших і зручних видів POS-матеріалів:

  • не вимагає спеціальних умов і пристосувань для транспортування, монтажу і демонтажу, зберігання. З установкою конструкції цілком впорається одна людина, якщо необхідно можна регулювати її довжину. При виробництві гірлянди прапорів використовуються міцні тканини, принт наноситься методом сублімації термопечати, тому вироби легко витримують несприятливі погодні умови, є надійними і довговічними, зберігають первинний зовнішній вигляд протягом декількох років;
  • ергономічне використання простору. Прикраса вулиць гірляндами дає можливість перекрити відразу велику територію, при необхідності донести до цільової аудиторії необхідний обсяг рекламної інформації, надати торговим майданчикам, вулицями міста, стадіонів, дитсадкам і школам презентабельний і святкового вигляду. У приміщеннях вони застосовуються для заповнення порожніх місць, відкритих для погляду клієнта: полки, прилавки, карнизи, каса і т.д., з метою виділитися на тлі конкурентів на виставці або ярмарку, для проведення урочистих заходів, сімейних свят;
  • низька вартість і оперативність виконання замовлення. Тих, хто вважає за краще саме волчатнік, підкуповує дешевизна їх виготовлення, можливість виробництва величезних накладів при мінімальних тимчасових і грошових витратах;
  • оформлення міських вулиць гірляндами дарує емоційне і естетичне задоволення.

гірлянди прапорів, створені фахівцями Сім-Прінт, зроблять кожен захід особливим, незабутнім, привнесуть в нього «родзинку» і неординарність, подарувавши оточуючим заряд бадьорості, позитивний настрій і захоплення.