Правильна реклама привертає увагу, робить бренд впізнаваним і підвищує імідж компанії. Під час проведення виставок і конференцій власникам торгових марок потрібно продумати, як правильно заявити про свою компанію. Одним з найбільш простих і ефективних рішень буде оформити захід корпоративними прапорами. Вони ж використовуються для підвищення впізнаваності бренду і встановлюються в торгових залах, бізнес-центрах, на автозаправках.

Замовляючи прапори з логотипами компаній, можна вирішити кілька завдань:

  • розповісти про бренд на виставках і заходах;
  • створити правильну рекламу;
  • підвищити впізнаваність торгової марки.

Компанія «Сім-Принт» пропонує різні рішення для оформлення торгових центрів, офісних приміщень, автозаправок і автосалонів, виставок та інших заходів. Це прапорці, щогли-флагштоки, мобільні стенди, плакати, які використовуються для оформлення місць продажів і вітрин.

Прапори і щогли-флагштоки

Це високі прапори, встановлені на спеціальній підставці, в основному з алюмінію або скловолокна. Друк на тканині відбувається методом сублімації. На таких вуличних прапорах можна надрукувати назву бренду, логотип, фірмовий малюнок. Створюються вони в корпоративних кольорах. Ми здійснюємо друк на прапорах за доступною ціною з доставкою по Україні.


Мобільні прапори, прапори

Невеликі розбірні конструкції використовуються для оформлення торгових і виставкових центрів всередині приміщень. Але також їх можна встановлювати зовні, наприклад, на фасаді будівлі.

Їх переваги полягають в наступному:

  • легкість в установці і транспортуванні;
  • можливість вибору висоти і розміру прапорів;
  • можна встановлювати на будь-якій поверхні.

Прапори можуть бути односторонніми, двосторонніми, зшивними і іншими. Для нанесення малюнка застосовується друк сублімації.

Тканинні банери

На них розміщується не тільки назва бренду. Так, можна нанести основну інформацію про компанію, пропоновані послуги або товари. Часто на банерах вказується адресна інформація, номер телефону. Такі рішення використовуються для оформлення виставок, різних заходів, вони монтуються на будівлях офісів або в торгових центрах.

Прапорці для оформлення торгових і виставкових залів

Це невеликі конструкції, які можна встановити на виставковий стіл. На них наносяться назви компаній і бренди. Часто такі вироби використовуються в якості роздавальних матеріалів на різних маркетингових акціях.


Х-стенди для проведення заходів

В основному стійки «павук» необхідні для оформлення виставок і рекламних кампаній. Але також часто вони встановлюються в торгових центрах, інформуючи покупців про пропоновані послуги або товари, новому відділі, акціях і багато іншого. Такі стійки можна легко скласти і дуже просто встановити.

В «Сім-Принт» ви можете замовити також вишивку на прапорах, які виглядають яскраво, незвично і дуже цікаво. Їх можна використовувати для оформлення виставок та інших заходів. Також вони можуть встановлюватися в офісах для підвищення іміджу компанії.