Люди все рідше роблять подарунки, в основному на свята і особливі випадки. Це і зрозуміло - вибір презенту вимагає додаткових витрат часу і коштів, а догодити одержувачу не завжди вдається. Але ж має ж існувати ідеальний подарунок, який підійде кожному, буде доречним з приводу і без! І він є ... Компанія друку СімПрінт пропонує універсальний і креативний презент на всі випадки життя - футболки з написами, з іменами, номерами, фірмовими логотипами, фотографіями і всілякими принтами. У нас ви також можете замовити друк на шарфах, оформивши їх достатньо цікаво та незвичайно, доповнивши цікавими написами, символікою. Популярні також брендовані сумки на пояс, що стануть оригінальним подарунком для колег, клієнтів та партнерів.

Чому так популярні футболки з написами в інтернеті?

Універсальність цього елемента гардероба визначає його наявність у кожного, незалежно від статусу, статі, віку, смаків і уподобань. Футболки давно стали незамінним атрибутом іміджу, а послуга «Друк на футболках» в Simprint найбільш затребуваною сьогодні. Причин такої популярності кілька:

  • можливість замовити футболку з написом недорого. Ви гарантовано отримуєте унікальне модне виріб, що задовольняє Вашим смакам, зауважте, набагато дешевше, ніж у фірмових магазинах;
  • швидке оновлення гардероба. З нашою допомогою Ви легко перетворите обридлу або непоказну річ в тренд сезону. Виберіть принт або напис, а ми оперативно перенесемо їх на одяг;
  • економія часу. Не потрібно витрачати години на пошуки: «Що подарувати?» Або «Де купити футболку з написом?» І губитися серед безлічі привабливих інтернет-пропозицій. Замовляйте друк на тканині прямо зараз на нашому сайті, і ми запропонуємо Вам найвигідніші умови покупки.

Футболки з запам'ятовуються написами і малюнками дозволяють завжди бути в центрі уваги, розповісти оточуючим про переконаннях і захоплення, висловити почуття і наміри. Більшість компаній, які знають толк в рекламі, використовують брендовані футболки як ненав'язливу продуктивну рекламу, презентуючи їх на масових заходах і ділових зустрічах, завойовуючи нових клієнтів і партнерів. Відмінним подарунком буде прикольна напис на футболці чоловікові на 23 лютого, друзям на День народження, колезі на 8 березня, другій половинці на 14 лютого, дитині на 1 вересня або закінчення навчального року.

Особливості друку на футболках

Нанесення зображення або тексту на тканину здійснюється декількома способами: сублімаційний, трафаретний, термотрансферний друку. Технологія визначається виходячи з тиражу, особливостей принта і носія для друку, а також вимог і цілей замовника. Найбільш часто для втілення всіляких ідей на футболках застосовується сублімаційний метод, який дозволяє:

  • оперативно виконувати як великий обсяг роботи, так і одиничні замовлення;
  • надати якісні вироби, що володіють підвищеними характеристиками і повністю відповідають вимогам клієнта;
  • гарантувати чіткість, яскравість, високу деталізацію і реалістичність відбитків;
  • створювати довговічні малюнки, здатні витримати не одне прання, зберігаючи первинний акуратний вигляд.

З Сім-Принт Ви можете щодня робити оригінальні подарунки - дарувати ефектні футболки зі всілякими написами і фото.