Приймаючи участь у різних змаганнях, закінчуючи навчання або здійснюючи якісь вчинки, людина хоче отримувати заохочення. І одним із найпопулярніших способів виділити досягнення є диплом чи грамота. Такі сувенірні вироби дозволяють показати заслуги людини, заохотити її чи нагородити.

Компанія «Сім-Принт» пропонує друк дипломів та грамот для різних цілей. Ми створимо гарну сувенірну продукцію за вашими макетами або розробимо дизайн майбутнього виробу. У чому ж особливості створення дипломів, грамот та табличок?

Де використовуються дипломи та грамоти

У сучасному світі сфера застосування такої сувенірної продукції є досить великою. Її вручають за якісь заслуги, при досягненні певних результатів або як заохочення. Дипломи та грамоти потрібні у таких випадках:

  • за успіхи у навчанні;
  • при досягненні спортивних перемог;
  • як заохочення співробітників;
  • для нагород своїх партнерів.

Окрім цього, металеві дипломи, оригінальні грамоти будуть чудовим подарунком на ювілей чи на честь професійного свята.

Що потрібно знати про друк дипломів та грамот

Перед тим, як замовляти виготовлення табличок, грамот, дипломів, необхідно визначитися з тим, для якого приводу вони призначені. Це можуть бути сувенірні варіанти, виготовлені з металу або щільного паперу. А ось грамоти за досягнення повинні вказувати те, за що людина отримує заохочення, також публікується назва заходу і т.д.

Дипломи та грамоти в основному виготовляються із щільного паперу, який може бути ламінованим або мати матову поверхню. Також популярністю користуються варіанти із пластику, акрилу та металу. Залежно від вибраного матеріалу вони виглядатимуть по-різному.

У процесі виготовлення грамот важливо продумати їх дизайн. Фахівці «Сім-Принт» розроблять вам макет диплома під ваші цілі. Вони враховуватимуть формат заходу, привід, а також ваші побажання.

Друк на дипломах та грамотах здійснюється за допомогою підбору якісних фарб. При цьому важливо дотримуватися технології, що дозволить досягти найкращого результату.

Звертайтеся до нас для друку табличок, дипломів та грамот. Вони стануть чудовою сувенірною продукцією.