Брендування головних уборів – одна з можливостей заявити про компанію, виділити своїх співробітників або створити яскраву, незвичайну сувенірну продукцію для партнерів та клієнтів. Гарні кепки та шапки з незвичайними принтами давно вже не виходять із моди, а бейсболки з логотипами вважаються невід'ємним атрибутом уніформи у багатьох компаніях.

Навіщо потрібний друк на головних уборах?

Компанія «Сім-Прінт» пропонує друк на бейсболках та кепках, а також іншому одязі за доступними цінами. Такий метод дозволяє наносити принти, логотипи, яскраві малюнки, фотографії, написи та інші зображення. Він використовується в таких цілях:

  • якщо необхідно створити сувенірну продукцію для співробітників, партнерів чи клієнтів компанії;
  • коли хочеться виділитися та отримати ексклюзивний головний убір з принтом;
  • у разі розробки уніформи – брендований одяг підвищує мотивацію працівників, згуртовує їх;
  • при проведенні акцій та інших заходів.

Особливості нанесення логотипів на головні убори


Незважаючи на те, що найбільш популярним вважається друк на бейсболках, насправді наносити принти та малюнки можна практично на будь-який головний убір. Так, у нашій компанії ви можете замовити друк на банданах, вони стануть гарними варіантами для літньої уніформи або під час проведення заходів.

Крім цього, не менш затребуване і брендування на шапках, оскільки дозволяє наносити логотипи навіть на зимові аксесуари. А виглядають вони стильно, красиво та цікаво. Для друку логотипу використовуються різні методи:
  • термоперенесення – з його допомогою можна перенести будь-яке зображення на синтетичні або натуральні тканини, не підходить для тонкої матерії;
  • шовкотрафарет – він дозволяє максимально швидко надрукувати великі партії;
  • сублімація – популярна технологія, яка дозволяє отримати стійкий до зовнішніх умов та яскравий малюнок, що відрізняється реалістичністю фарб.

Якщо вам потрібен друк на головних уборах, спочатку визначтеся з цілями. Це дозволить розуміти, який малюнок буде нанесений, також ви зможете підібрати найкращий варіант шапки, кепки чи бандани. Визначтеся з обсягом партії та бюджетом, що дозволить вам не вийти за рамки та легко підібрати метод друку лого.


Дзвоніть нам та замовляйте друк на головних уборах за доступними цінами. Ми гарантуємо високу якість продукції та здійснюємо доставку до будь-якого регіону України.