Влітку хочеться виділитися і виглядати яскраво, стильно, цікаво. Багато хто вибирає ексклюзивні аксесуари для формування свого стилю. Вони ж використовуються в літній уніформі співробітників компаній, на презентаціях і корпоративних заходах.

Брендування літніх аксесуарів – особливості нанесення логотипів


Для друку малюнків будь-якої складності на літніх речах в основному використовується технологія сублімації. Це спеціальний метод, який дозволяє надрукувати не тільки написи або принти, але навіть фотографії в повному кольорі. Його переваги такі:

  • малюнок яскравий, чіткий, може бути виконаний в одному або декількох кольорах;
  • висока реалістичність;
  • є можливість нанесення будь-яких зображень;
  • стійкість до ультрафіолету;
  • зображення не стирається і витримує часті прання.

Друк на літніх аксесуарах дозволяє отримати ексклюзивну річ, за допомогою якої ви виділитеся з натовпу, будете виглядати стильно і помітно. Крім цього, можна замовити оптовий друк виробів для компаній, які розробляють уніформу співробітників на жаркий період.

На яких аксесуарах можна здійснити друк брендів і принтів?


У літню спеку особливо актуальними стають захисні речі, що допомагають сховатися від сонця і при цьому виглядати стильно. У деяких з них можна гуляти по місту, а інші стануть невід'ємною частиною пляжного образу.

  • Друк на парео. Щоб доповнити свій стиль на пляжі і виділитися, ви можете замовити друк на парео принтів, малюнків, написів. В основному наносяться кольорові зображення, які будуть грати на сонці. Можна друкувати на будь-якій тканині: шовк, шифон, сітка, креп, м'який нейлон, бавовна і інших матеріалах. До речі, такі аксесуари можна використовувати в літніх фотосесіях.
  • Друк на бейсболках і кепках. Влітку капелюшки або кепки будуть добре захищати вас від сонця під час відпочинку на пляжі або прогулянці по місту. Вони стають невід'ємною частиною уніформи співробітників, так як уберігають голову від спеки. На бейсболки можна наносити написи, назви компаній, логотипи, принти і фотографії.
  • Друк на шарфиках. Виготовлені з легкої тканини, такі аксесуари прекрасно захищають від сонця і грають велику роль у формуванні стильного образу. Вироби з логотипами використовують, як доповнення до уніформи або при проведенні корпоративних заходів.
  • Друк на хустинках. Їх можна використовувати замість кепкок, капелюхів в своєму літньому образі. Аксесуари з принтами і написами виглядають дуже красиво, а зображення можна наносити навіть на найтонші тканини.

Що можна надрукувати на літніх аксесуарах?


Залежно від ваших цілей, на літні речі можна наносити найрізноманітніші зображення. Для створення фірмового стилю використовується брендування аксесуарів, коли друкуються логотипи, назви компаній і зображення брендів. При цьому речі в основному виконуються в фірмових кольорах.

Якщо ви хочете доповнити свій стиль, тоді можна наносити на аксесуари яскраві принти, красиві літні малюнки, оригінальні написи, фотографії або інші зображення.

В «Сім-Принт» ви можете замовити друк на літніх аксесуарах оптом в Україні. Ми створюємо малюнки та логотипи будь-якої складності, працюємо з доставкою в будь-яке місто. Телефонуйте нам для уточнення деталей.