Шеврони – це спеціальні нашивки на одяг, сумки, рюкзаки та інші предмети. Вони широко використовуються у різних сферах. Так, є вироби для військових, працівників певної компанії, учнів, студентів, учасників змагань тощо. Сьогодні на шевронах можна зробити все, що завгодно.

Так, одним із популярних методів виготовлення такого одягу вважається вишивка на шевронах, яку ви можете замовити у «Сім-Принт». Фахівці наносять на вироби різні зображення, логотипи, написи. Але не менш популярними вважаються друковані шеврони, які виглядають також привабливо і можуть мати різні дизайни.

Друковані шеврони: особливості, переваги


У компанії «Сім-Принт» ви можете замовити вишиті шеврони під будь-які цілі. Але, якщо немає можливості нанести вишивку на виріб або за бажанням замовника, дизайнери виготовлять шеврони з друком. Ці вироби виглядають привабливо та відрізняються високою якістю.

Переваги друкованих шевронів:

  • різноманітність розмірів;
  • гарний зовнішній вигляд;
  • висока якість;
  • можливість надрукувати будь-яке зображення чи напис;
  • доступна ціна.

Друковані шеврони можуть мати форму трикутника, кола, прямокутника. Але є й оригінальні вироби, які мають досить вигадливу форму. Використовують їх на формі, звичайному одязі, сумках тощо.

Як замовити друковані шеврони для військових?



Часто замість вишитих для військових використовують друковані шеврони. В цьому випадку на якісну міцну тканину наносять:

  • символ військової частини чи підрозділу;
  • назва підрозділу;
  • звання;
  • імена військових.

    Оскільки військові шеврони мають особливу специфіку, вони повинні відповідати всім параметрам якості та створюватися з певного матеріалу. У разі друку таких виробів необхідно створювати максимально чітку та реалістичну картинку. Військові шеврони з печаткою від «Сім-Принт» відрізняються міцністю, вони не втрачають своєї форми і не мнуться.

    Ціни друку на шевронах


    Такі вироби виготовляються набагато швидше, ніж вишиті. При цьому друк на шевронах дозволяє наносити різні зображення за мінімальними цінами. Це особливо вигідно, якщо клієнт купує вироби в оптовій кількості.

    Вартість шевронів із друком порадує своєю доступністю. На них друкують різні варіанти зображень, які будуть чіткими, якісними, яскравими. При цьому вони не бояться частих прань та ультрафіолетових променів. Таким чином, такі шеврони стануть гарною альтернативою вишитим і оригінально виглядатимуть на одязі або аксесуарах.