Ми звикли зберігати фотографії в альбомах або на електронних гаджетах, лише зрідка переглядаючи їх. Але ж часом так хочеться стати ближче до дорогих серцю людям. Компанія Simprint наділить об'ємом фото з улюбленими, родичами, друзями, тваринами, красивими пейзажами. Завдяки нам Ви зможете обіймати їх і притискати до себе, насолоджуючись приємними спогадами. Подушки з фотографіями на замовлення - це індивідуальний подарунок, який здатний передати не тільки тепло і затишок, а й позитивні емоції і відчуття, Ваші почуття і ставлення.

5 причин замовити подушку з фотографією в Сім-Принт

  • Ми створимо незвичайний і затишний подарунок - подушку з фотографією, яка дозволить найкращим моментам завжди залишатися поруч, нагадуючи, що життя прекрасне.
  • Універсальність сувеніра заощадить час і бюджет дарувальника. Навіщо ламати голову над подарунком? Завдана фотодрук на подушку сподобається людині будь-якої статі, віку, соціального статусу: родичам, друзям, другій половинці, партнерам по бізнесу, керівнику, співробітникам. Вибирайте всілякі відтінки, розмір, форму, матеріал, принти, ми з радістю реалізуємо Ваші ідеї.
  • Подушка - це довговічний і практичний презент. Квіти зів'януть, гаджети можуть зламатися, посуд розбитися, цукерки з'їдять. А що може трапитися з подушкою на День народження з фотографіями? Завдяки високій якості друку і застосування чорнила на водній основі зображення не вицвітають, використання високоякісних матеріалів робить міцним сам виріб, і полегшує догляд. Залежно від нанесеного відбитка сувенір стане в нагоді вдома, на дачі, в автомобілі і в офісі.
  • Оперативне виробництво наволочок. Сучасне обладнання і багаторічний досвід фахівців компанії дозволяють гарантувати швидке виконання замовлень різного тиражу. Фотоподушка потрібна терміново? Чи готові Вам допомогти - на якості і вартості це ніяк не відіб'ється.
  • Індивідуальний дизайн виробів дозволить надати яскравість і оригінальність приміщенню, гармонійно доповнивши будь-який інтер'єр. Фоторамки залишилися в минулому, дивуйте гостей новими креативними ідеями на подушках!

Особливості виробництва наволочок

Зображення наносяться методом сублімації, який включає два етапи. Спочатку картинка друкується на спеціальному фотопапері, а після за допомогою термопресса, за допомогою нагрівання чорнила, перекладається на декоруємі поверхню. Технологія дозволяє:

  • друкувати текст, фото, малюнки на виробах всіляких кольорів, розмірів, форм і текстур;
  • повністю або частково запечатувати наволочки з однієї або обох сторін. Можна вибрати тип заднього принта: фото, колаж, прикольна напис, теплі слова, привітання, просто кольоровий фон;
  • виготовляти будь-яку кількість декоративних подушок з фотографіями на замовлення, починаючи від 1 шт.;
  • наносити яскраву насичену картинку, здійснювати чітку передачу відтінків і найдрібніших деталей;
  • гарантувати фотографічне якість, стійкість відбитка і продукції до прання і УФ-променів.