Під час проведення рекламних кампаній багато торгових марок використовують спеціалізовану продукцію. Крім сувенірних роздавальних матеріалів, важливе значення мають стенди, банери та таблички, які несуть важливу інформацію для клієнтів або партнерів.

Особливості оформлення рекламної продукції

Такі вироби використовуються як в офісах компаній, так і на різноманітних заходах. На них вказується важлива інформація про бренд або новий продукт, прописуються контактні дані компанії, а також наноситься логотип. Це дозволяє зробити торгову марку відомою, привернути до неї увагу, а також надати повну інформацію про неї.

Рекламні таблички, банери або стоки використовуються в таких цілях:

  • якщо проводиться рекламна кампанія при презентації нового продукту, після ребредингу чи виходу торгової марки ринку;
  • під час проведення виставок, конференцій, інших заходів;
  • при оформленні офісу компанії – стійки та банери можуть бути зовнішніми або встановлюватись усередині приміщення.

Залежно від цілей на таблички або стійки наноситься певна інформація. Часто на них вказуються не лише назви компаній, а й наносяться логотипи, фотографії продукту, контактна інформація та багато іншого.

У «Сім-Прінт» ви можете замовити рекламну продукцію того формату, який вам потрібний. Визначившись із характером заходу, а також стилем проведення рекламної кампанії, ви зможете підібрати найкращий варіант продукції, що допоможе вам заявити про себе.


Банери

На сьогодні виробництво банерів затребуване багатьма компаніями. Вони мають вигляд міцного полотна, на якому надруковано всю інформацію про торгову марку або новий продукт. Можуть бути зовнішніми, вивішуються на вулиці, на фасаді будівлі біля офісу. Також не менш популярні вироби для приміщень, які можна вивішувати на заходах за стійкою компанії.

Прапори

Такі рекламні вироби стають частиною презентації продукту чи бренду. На сьогоднішній день виготовлення прапорів дозволяє провести грамотну рекламу торгової марки, а також провести виставку. Вони можуть бути невеликими для установки на столах або великими, які монтуються на підлозі або зовні будівлі. Є односторонні або двосторонні варіанти, а як матеріали використовуються атлас, шовк, габардин, креп-сатин.

Стійки «Павуки»

Ці рекламні вироби використовуються найчастіше. Вони призначені для проведення рекламної кампанії під час виставок або конференцій. Можуть бути стаціонарними або мобільними, що дозволяє легко складати і перевозити їх. Компанія «Сім-Прінт» виробляє стійки «Павуки» у тому форматі, який вам потрібен. На них найчастіше наноситься логотип компанії, назва бренду та інформація про рекламований продукт. Завдяки високій інформативності, вони привертають увагу аудиторії та дозволяють розповісти про компанію великому числу клієнтів.