Спортивна атрибутика – обов'язковий елемент для уболівальників і фанатів під час проведення матчів. Вони одягаються в футболки з написами улюбленої команди, надягають бейсболки, косинки і шарфи. Саме останні вважаються одними з найпопулярніших.

Особливості виробництва фанатських шарфів

Такі вироби ще називають «розою» або «розеткою». Така назва походить від слова rosette, що позначає спеціальну стрічку, яку фарбують в кольори улюбленої команди, доповнюють її символікою, назвою або логотипом. Вболівальники прикладають на груди цей шарф чи розмахують ним під час матчу.

Сьогодні можна легко замовити виготовлення фанатських шарфів з індивідуальним дизайном. Такі вироби стануть відмінною атрибутикою для матчів, а ще їх можна носити в холодну пору року.

Особливості фанатських шарфів:

  • їх колір повинен відповідати кольору команди;
  • обов'язково використовуються символіка і логотипи команди;
  • яскравість і впізнаваний стиль виробів;
  • на виробах можуть бути нанесені імена і прізвища гравців.

Компанія «Сім-Принт» виконує виробництво фанатських шарфів на замовлення. Ми виготовимо тонкі літні або утеплені вироби, які підійдуть для використання в холодну пору року. Так як високою популярністю користуються логотипи спортивних клубів, ми створюємо шарфи з логотипом на замовлення будь-якої складності. Вам достатньо звернутися до менеджерів, щоб отримати більше інформації та замовити гарний, цікавий і ексклюзивний шарф для вболівальника.

Якими бувають шарфи для фанатів?

Залежно від ваших уподобань, для таких виробів можна вибирати самі різні види тканини. Найбільшою популярністю користуються такі види фанатських шарфів.

Літні з легкої тканини

Красиві літні шарфи, на які нанесено назву клубу або його логотип, будуть помітні на матчі або іншому спортивному заході. Вироби відрізняються гарним оформленням, вони міцні і яскраві.

В’язані шарфи

Такі моделі можна носити взимку, ховаючись від холоду. Можуть бути невеликими, тонкими або ж навпаки досить об'ємними. Логотипи наносяться методом друку або вишивки.

У нашій компанії ви також можете замовити фанатські краватки, косинки або бандани. Досить часто їх обирають уболівальники, вирушаючи на змагання або матч.

Виготовлення шарфів для уболівальників і фанатів – методи

«Сім-Принт» пропонує створення красивих фанатських шарфів. Нанесення картинки або логотипу може відбуватися за допомогою різних способів.

Друк на шарфах дозволяє домогтися яскравого, зносостійкого і красивого малюнка. Використовуються популярні технології сублімації, термопереносу, трафаретного друку. Малюнок можна нанести на будь-яку тканину, передавши його реалістичність.

Популярними є вишиті фанатські шарфи. Ці моделі виглядають презентабельно, а сам малюнок не боїться ніяких зовнішніх умов. Ми здійснюємо вишивку логотипів на тканині на замовлення, працюючи з будь-якими матеріалами.

Якщо вам потрібні фанатські шарфи, звертайтеся до нас. Ми розробимо дизайн майбутнього виробу або створимо шарф за вашим макетом. Така атрибутика порадує своєю довговічністю і ексклюзивним дизайном.