Патріотична символіка використовується у багатьох сферах життя. З її допомогою можна висловити свою любов до країни, вона також необхідна при проведенні різних заходів. Популярними стали шеврони-нашивки із зображенням прапора та герба України. Такі вироби мають високе смислове навантаження.

Для чого використовуються шеврони прапори та герб України?


Такі нашивки визначають позицію кожного українця. Вони давно стали символом нашої любові до рідної країни. Зображення прапора та герба виглядає красиво, а ще несе високу емоційну складову.

Вироби можуть використовуватися для таких цілей:

  • для особистого користування, якщо хочеться висловити свій патріотизм;
  • під час проведення святкових заходів;
  • під час акцій, національних свят.

Якими бувають шеврони прапори та герб України?


Компанія «Сім-Принт» пропонує різноманітні варіанти таких шевронів. Вони можуть бути великими або маленькими, що залежить від того, хто їх носитиме. Для виробництва використовується щільна тканина, яка не боїться прання. Малюнок наноситься методом машинної вишивки. Спеціально підібрані нитки надовго зберігають свій колір, вони рвуться.

Шеврони прапори та герб України можуть бути прямокутною стандартною формою, у вигляді серця, круглими, квадратними. Також часто відшиваються оригінальні вироби з ексклюзивним дизайном.


Ви можете вибрати такі варіанти:

  • герб України на синьо-жовтому фоні;
  • герб на блакитному тлі;
  • зображення герба на жовтому фоні;
  • прапор України на шевроні;
  • патріотичні написи на тлі прапора;
  • червоно-чорний прапор з гербом України і т.д.

Перед виготовленням шевронів фахівці компанії «Сім-Принт» узгоджують макет майбутнього виробу із замовником. Також підбирається розмір шеврона, кількість штук у партії. Після цього вони починають пошиття виробів.

Як замовити шеврони прапори та герб України?


Перед тим, як замовляти виріб, необхідно визначитися з його дизайном. Ви можете вибрати будь-який фон шеврона: синьо-жовтий, кольори мілітарі, чорний, червоно-чорний та інше. Далі важливо визначити, яким буде малюнок, чи на ньому потрібні написи і т.д.

Ви можете озвучити свої побажання, а дизайнери компанії Сім-Принт розроблять макет виробу під ваші цілі. При цьому вони пропонують нестандартні рішення, завдяки чому нашивки порадують ексклюзивним дизайном.

Виберіть кількість штук шевронів і вкажіть, в яке місто України потрібна доставка. Фахівці компанії швидко виконають замовлення. А всі вироби порадують гарним зовнішнім виглядом та міцністю.