Сфера будівництва має на увазі виконання досить важких робіт, пов'язаних з ризиком. Тому працівники повинні бути максимально захищені, а наявність спецодягу або уніформи обов'язкові на майданчику. Інакше робітник не може приступити до виконання своїх завдань.

Особливістю такого одягу є її захисна функція. Так, вироби повинні закривати частини тіла будівельника, що дозволить запобігти різним пошкодженням. Робочий одяг має бути комфортним, відповідати сезону і підходити за розміром. У деяких моделях є додаткові елементи захисту, також обов'язково видаються каски або кепки.

Види і функції спецодягу для будівельників


Сучасний робочий одяг виконує не тільки захисну функцію, а й представляє компанію-підрядника. Тому затребуваним є друк логотипів на спецодязі, що дозволяє виділити співробітника і саму компанію. На вироби також наносять назви фірми, імена працівників, часто їх доповнюють світловідбиваючими елементами.

Затребувана і вишивка на спецодязі, яка виглядає більш цікаво і привабливо. За допомогою міцних ниток можна нанести будь-яке зображення. Вона відрізняється високою стійкістю, не боїться прання або ультрафіолету.

Уніформа для будівельників має кілька різновидів. Залежно від сезонності підбираються певні елементи одягу.

  • Комбінезон може бути річним або зимовим. Часто замість нього будівельник надягає напівкомбінезон. Але в такому разі його потрібно поєднувати з курткою. У нас ви можете замовити друк лого на комбінезонах.
  • Штани є зручним варіантом для будівельників в теплу пору року. Вони не сковують рухів, а виконуються з міцних дихаючих матеріалів. Часто доповнюються наколінниками і безліччю кишень.
  • Куртки і жилети дуже зручні в процесі виконання робіт. Останні вибираються в теплу пору року. В цьому випадку можна здійснити друк лого на жилетках, що позитивно позначиться на іміджі компанії.
  • Каски є необхідним елементом уніформи будівельників, так як запобігають серйозним травмам при роботі на об'єкті. За нормами без цих елементів робітник не допускається до об'єкта. У нас ви можете замовити брендовані каски оптом.
  • Сигнальні жилети з логотипами, замовити які ви можете в «Сім-Принт», дозволяють працівнику виконувати завдання навіть в сутінках, так як він буде помітний.

Комплектація спецодягу залежить від спеціалізації працівника, який працює на будівництві. Наприклад, зварювальники на об'єкті повинні бути одягнені в костюми, стійкі до високих температур.

Особливості спецодягу для будівельників

Якісна уніформа обов'язково має багато кишень і накладок, що дозволяє будівельнику мати під рукою необхідні інструменти. Важливо, щоб матеріал був міцний, дихаючий і не запалюється. Також робочий одяг має бути зручним, міцним, відповідати погоді і витримувати часті прання.

Компанія «Сім-Принт» пропонує друк і вишивку на спецодязі будь-якої складності. У нас ви також можете замовити вишивку логотипів на жилетах. Ми гарантуємо високу якість виробів.