Стенд Х-Банер – це ефективний та багатофункціональний рекламний засіб, який широко використовується для залучення до діяльності своєї компанії, послуг або товарів. Воно в основному встановлюється на вулицях, але може використовуватися всередині приміщень на різних заходах.

Особливості Стенда Х-Банера

Такі стенди є порівняно невеликими та мобільними. Їх можна легко переносити та встановлювати практично у будь-якому місці. Досить часто банери використовуються власниками магазинів, салонів краси або інших компаній, які виносять їх на вулицю, щоб привернути увагу потенційних клієнтів.

Завдяки компактному розміру та легкій вазі, Х-Банер можна швидко та зручно транспортувати до місця встановлення. Він легко складається та розкладається, також не займає багато місця.

Стенди можуть мати різну висоту та ширину. Але найчастіше такі вироби порівняно компактні. А для привернення уваги до інформації на них використовуються яскраві відтінки та виразні шрифти.

Використання Стенда Х-Банера має кілька переваг.

  • Ефективність. Банер привертає увагу перехожих та автомобілістів завдяки чудовій видимості та яскравому дизайну.
  • Універсальність. Стенди можуть використовуватися для різних цілей, наприклад, реклама товарів, інформаційні оголошення, покажчики напряму та багато іншого.
  • Стійкість. Вироби не вигоряють на сонці і не бояться опадів завдяки правильному підбору технології їх виготовлення.

З чого складається Стенд Х-Банер

Такий стенд є варіацією стійки-павука. Він складається із міцного металевого каркасу, на який натягнуте полотно з рекламою. Завдяки такій конструкції, банер можна легко скласти та розкласти.

Наявність міцних ніжок, стенд стійко стоятиме на вулиці, забезпечуючи грамотну рекламу продукції або послуг.

Де замовити друк Стендів Х-Баннерів

На сьогодні цей вид стійок павуків вважається одним із найпопулярніших. У компанії «Сім-Принт» ви можете замовити виготовлення стенду Х-Банера за індивідуальними дизайнами. Ми використовуємо метод сублімації для нанесення логотипу, зображення, написів на полотно банера. Завдяки цьому методу фарба глибоко проникає в тканину, тому зображення не вигоряє, не змивається та відрізняється реалістичністю.

Фахівці «Сім-Принт» пропонують виробництво стійок «Павук» за індивідуальними макетами. Ми швидко виготовимо такі банери та доставимо їх у будь-який регіон України.