Патріотичні сувеніри стануть найкращими подарунками на головне свято України – День українського козацтва (день захисника). Це гарні вироби, що символізують любов до своєї країни та підвищують дух патріотизму. Їх можна використовувати як роздаткові матеріали на різних заходах або як оригінальні подарунки.

Компанія «Сім-Принт» пропонує друк або вишивку патріотичної символіки на сувенірній продукції. Ми виготовимо вироби під ваші вимоги, в тому числі, використовуючи оригінальні макети.

Чашки з патріотичною символікою

За допомогою друку на чашках ми нанесемо національну символіку, зображення відомих українських діячів, калини, соняшника, маку, напису чи частини віршів національних поетів. Також можемо виготовити чашки у жовто-блакитних тонах.

Футболки з патріотичною символікою


Відмінним сувеніром може стати футболка із патріотичною символікою. З її допомогою можна виразити любов до своєї країни, а також створити оригінальний стиль. На футболках, поло, толстовках, сорочках, лонгслівах можна зображати прапор та герб України, портрети відомих поетів, гетьманів та козаків, національні символи нашої країни, пам'ятки. А ще гарно виглядають текстильні вироби із цитатами відомих особистостей.

Кепки з патріотичною символікою


Кепки з патріотичною символікою часто використовуються як роздавальна сувенірна продукція. На них можна наносити патріотичну символіку методом друку сублімації або за допомогою машинної вишивки.

Ручки та блокноти з патріотичною символікою

Такі сувеніри стануть гарними подарунками для колег, партнерів, вчителів. На них методом друку наносяться українські символи та інші зображення, які розповідають про любов до своєї країни.

Пазли та календарі з патріотичною символікою

Якщо ви хочете порадувати своїх близьких, вибирайте друк на пазлах або виготовлення календарів із патріотичною символікою. Такі вироби будуть тішити своєю красою та оригінальністю.

Нашивки з патріотичною символікою


Широкою популярністю користуються шеврони на замовлення з українською символікою. Вони можуть стати частиною стилю, адже їх легко прикріпити до одягу, щоби висловити свою любов до України. Ми пропонуємо друк на шевронах, а також нанесення зображень за допомогою машинної вишивки.

Також у «Сім-Принт» ви можете замовити іншу патріотичну сувенірну продукцію. Наші спеціалісти створять макет майбутнього виробу, а також швидко виготовлять партію необхідного обсягу. Виконуємо навіть складні та термінові замовлення.