Мобільні виставкові стенди

Виставкові стенди, або стійки «павук», використовуються на презентаціях, виставках, акціях і в рекламних заходах. Це невеликі банери, які встановлюються на х-образному пластиковому або металевому каркасі. Їх розміщують по периметру залу, в його центрі, позаду основних презентаційних конструкцій.

Стійки «павук» мають малу вагу, збираються за кілька хвилин, їх можна транспортувати на легковому автомобілі. «Сім-Принт» здійснює розробку стендів різного дизайну, форми і розміру за низькими цінами.


Вибрати і замовити мобільні виставкові стенди

Мобільні прапори і флагштоки

За допомогою прапорів і флагштоків можна заявити про свій бренд, привернути до нього увагу. Вони широко використовуються в виставкових композиціях, рекламних заходах. Прапори можуть мати маленькі чи великі розміри, їх часто використовують, як основний елемент рекламної кампанії. Встановлюють як всередині виставкового залу на столі з продукцією, біля нього на підставці, в місцях з високою прохідністю для ознайомлення відвідувачів з компанією. Також їх можна використовувати в вуличних експозиціях.

Компанія «Сім-Принт» пропонує виготовлення прапорів і флагштоків різних форм, дизайнів і розмірів. Для їх виробництва ми використовуємо міцну тканину і технологію сублімації для нанесення зображення. Вона передбачає яскравість і насиченість кольорів, довговічність і зносостійкість.


Вибрати і замовити прапори і флагштоки

Настільні прапорці

Прапорці - важливий елемент у виставковій композиції. Ці вироби з логотипом компанії привертають увагу до бренду, знайомлять відвідувачів з ним. На них можна наносити назву компанії, логотип, різні зображення. Вибираються фірмові кольори. Іміджеві аксесуари встановлюються на стендах за допомогою підставок. Можна поставити один прапорець з логотипом вашої компанії або розмістити на підставці кілька аксесуарів з логотипами компаній-партнерів. Прапорці можуть бути односторонніми, двосторонніми або двошаровими.

Ми виготовляємо настільні і вуличні прапорці, на підставці, шпазі. Також у нас ви можете замовити іміджеві гірлянди прапорів за низькими цінами.


Вибрати і замовити прапорці

Фірмові футболки, реглани

Використовуючи одяг з логотипом, ви можете підвищити впізнаваність бренду, сформувати загальний стиль і встановити контакт з відвідувачами. Фірмові футболки, поло, майки, толстовки, реглани формують командний дух і позитивно впливають на імідж компанії. Такий одяг широко використовується під час виставок, презентацій, рекламних заходів. Вона необхідна для співробітників компанії під час проведення акцій, роздачі листівок, промоушена. На неї наноситься назва компанії, логотип, бренд і інша інформація.

У нас ви можете замовити іміджеві футболки, реглани з нанесенням будь-якого зображення за доступними цінами.


Замовити друк на футболках

Замовити друк на регланах

Замовити вишивку на футболках

Кепки і бейсболки

Брендовані кепки з логотипом підвищують довіру до бренду, формують загальний стиль і згуртовують команду. Їх також можна роздавати в якості сувенірної продукції під час презентацій, виставок, рекламних акцій.

У нас ви можете замовити іміджеві кепки і бейсболки з нанесенням брендів, логотипів, зображень за доступними цінами.


Вибрати і замовити друк на кепках

Замовити вишивку на кепках

Шарфи і косинки

Виконані в фірмовому кольорі шарфи або косинки прекрасно доповнюють образ співробітника, а також можуть використовуватися в якості роздавальних матеріалів. На них наносять логотипи компаній, зображення брендів і слогани.

В «Сім-Принт» можна замовити шарфи і косинки з логотипами, брендами і іншими зображеннями за доступними цінами.


Вибрати і замовити друк на шарфах

Вибрати і замовити друк на хустинках, косинках

Сувенірна продукція для виставок

Брендована сувенірна продукція використовується як роздатковий матеріал під час виставок, проведення акцій, конференцій і багато чого іншого. Гарними і недорогими варіантами будуть чашки і кружки з нанесеними логотипом, назвою компанії. На них можна надрукувати зображення бренду або будь-який інший малюнок, який ви хочете. Зображення наносять на зовнішній стінці або дні кружки. Хорошим варіантом для роздачі клієнтам, відвідувачам виставок або діловим партнерам будуть термокружки.

У нас ви можете замовити виготовлення брендованої сувенірної продукції за низькими цінами. Ми створюємо чашки різних дизайнів з написами, логотипами, фотографіями та іншими зображеннями.


Вибрати і замовити чашки з логотипом