З настанням холодного сезону необхідно подбати про спеціальну уніформу для своїх співробітників. Куртки, теплі кофти, шапки – це не дасть їм замерзнути при виконанні своєї роботи. Компанія «Сім-Прінт» пропонує друк логотипів на теплому одязі для співробітників будь-яких спеціальностей. Вона стане частиною корпоративного стилю, а також забезпечить комфорт та зручність у процесі роботи.

Друк логотипів на худі


Теплі кофти вважаються необхідним елементом уніформи для холодного сезону. Їх можна носити в приміщенні замість футболок, також ваші співробітники можуть з'являтися на конференціях і презентаціях. Ми здійснюємо друк логотипів на худі, регланах та светрах із застосуванням методу сублімації. Написи, корпоративна символіка, картинки можуть розміщуватись на рукавах, передній частині кофти або спині.

Друк логотипів на жилетах


Стильні жилети давно стали частиною корпоративної уніформи. В них співробітнику буде тепло і комфортно, адже вони зовсім не заважають рухатися. Вироби чудово підходять для осені та весни. Ми здійснюємо друк логотипів на жилетах у будь-якому стилі та різної складності.

Друк логотипів на куртках


Для співробітників, які працюють на вулиці або в неопалюваному приміщенні, потрібні куртки, штани чи комбінезони. У компанії «Сім-Прінт» ви можете замовити друк логотипів на куртках, які будуть:

  • виділяти працівника під час виконання завдань;
  • інформувати оточуючих про те, що на об'єкті працює співробітник певної компанії;
  • підвищувати авторитет фірми;
  • добре зігрівати за будь-якої погоди.

Друк логотипів на шапках


Вони потрібні замість кепок і також використовуються для співробітників, які працюють у холодному приміщенні або на вулиці. Сьогодні брендування шапок дозволяє презентувати компанію та забезпечити якісну уніформу для працівника. В основному написи, фірмова символіка наносяться на передній частині виробу або збоку.

Друк логотипів на шарфах

У «Сім-Прінт» ви також можете замовити друк логотипів на шарфах, які стануть гарним доповненням до корпоративного стилю співробітника. Їх можна носити як в офісі, так і на вулиці, виконуючи робочі обов'язки. Ми використовуємо найкраще обладнання для друку.

Подбавши про якісну та теплу уніформу для працівників, ви зможете забезпечити їм можливість комфортного виконання завдань. При цьому ви підвищите імідж своєї компанії, виокремлюючи своїх співробітників.