В осінні холоди ми утепляємся, вибираючи красивий і стильний верхній одяг. Це курточки, шапки, жилети, шарфи, кофти. І хочеться, щоб вони виглядали не тільки модно, але й стильно. Для цих цілей часто використовується брендування – нанесення зображень на тканину за допомогою методу друку або вишивки.

Брендування виконує дві ролі:

  • з його допомогою можна створити красивий і незвичайний одяг з індивідуальними малюнками;
  • воно дозволяє розробити теплий одяг з логотипами, назвами компаній в комерційних цілях.

Часто брендований одяг використовується в якості уніформи для співробітників, на виставках і конференціях, різних заходах. Він може бути сувенірним – його роздають на акціях, що дозволяє розповісти про бренд. Також він актуальний для колективів, наприклад, курточки або жилетки з назвою групи дозволяють виділити учасників.

Компанія «Сім-Принт» пропонує нанесення логотипів, малюнків, принтів, назв на верхній одяг оптом або в тій кількості, яка вам потрібна. Ви можете замовити брендування різних типів одягу.

Друк і вишивка на куртках, жилетах

Такий одяг часто стає елементом корпоративної уніформи. З його допомогою можна виділити співробітників, підвищити їх мотивацію або згуртувати команду. Крім цього, він буде забезпечувати комфорт в холодну пору року.


Ви можете замовити друк на куртках і жилетах логотипів, а також написів чи назв. Застосовується технологія сублімації, що забезпечує фотографічну чіткість малюнка і його стійкість.

Популярна також вишивка на куртках і жилетах, завдяки якій виріб виглядає яскраво і цікаво. Вона порадує високою якістю малюнка, а нанести можна зображення будь-якої складності. Крім цього, логотип або картинка стійкі до прання, ультрафіолету.


Друк на регланах

Восени найпопулярнішим одягом стає реглан. У ньому комфортно і тепло, а ще він не сковує рухів і підходить, як під спортивний, так і міський стиль. Метод друку логотипів на регланах дуже популярний серед компаній, адже такі вироби одягу використовуються на заходах, під час проведення презентацій або акцій в холодну пору року. Вони часто мають корпоративні кольори. Хорошим варіантом стануть реглани і для спортивних клубів, танцювальних гуртків.

Крім цього, на такому одязі можна наносити філософські написи, малюнки, фотографії. Це дозволить вам виділитися з натовпу і радіти ексклюзивному предмету гардеробу. У нас ви також можете замовити брендування на худі, світшотах, кофтах.

Друк на шарфах

Такий теплий предмет гардероба – відмінний варіант для осені. У нього можна укутатись, коли холодно, гріючись. І якщо на ньому нанесені ексклюзивні малюнки або написи, він стане відмінним доповненням до вашого стилю. Наприклад, ви можете вибрати теплий шарф з печаткою незвичайного малюнка, фрази, навіть свого імені.

За допомогою брендування шарфів можна доповнити теплу уніформу, виділивши співробітників, вказавши їх приналежність до певної компанії. У такому випадку за допомогою технології сублімації наносять логотипи, назви брендів, використовуючи корпоративні кольори. Також ви можете замовити брендовані шапки з доставкою в будь-який регіон України.

Друк і вишивка на теплому спецодязі

Якщо співробітники працюють в холодних приміщеннях або на вулиці, займаються доставкою продукції, необхідно подбати про утеплені куртки, комбінезони, жилети для них. Замовивши друк на спецодязі, ви можете виділити працівника, а також вказати його приналежність до вашої компанії. При цьому нанесений малюнок порадує якістю.


Також може використовуватися вишивка на спецодязі, яка дозволяє створювати стильну і дуже красиву уніформу. Вона виглядає презентабельно, а малюнки на ній дуже реалістичні. При цьому вони не бояться навіть частих прань.

Крім цього, брендування можливо і на іншому теплому одязі: шапках, кофтах, комбінезонах, плащах. Ви можете замовити нанесення лого на тих елементах гардеробу, які вам потрібні.