Для презентації нової компанії часто використовується брендований одяг. Вишиті логотипи дозволяють представити бренд, познайомити з ним якнайбільше майбутніх партнерів та клієнтів, а також провести грамотну рекламу.

«Сім-Прінт» пропонує вишивку логотипів на одязі, який стане чудовим варіантом представлення своєї компанії. Дизайнери працюють за готовими макетами або створюють їх під цілі замовника. Вишивка може бути невеликою або достатньо об'ємною, щоб привернути до себе увагу, а використовувати такий одяг можна на презентаціях, промо-заходах, як роздаткові сувеніри, як уніформу співробітників і т.д. Вишивка логотипів на одязі може бути різних видів.

Вишивка на футболках


Логотип може розташовуватись у лівій верхній частині виробу або по центру, також часто його вишивають на задній частині футболки, рукавах. Його створюють у корпоративних відтінках, можна доповнити фірмовою символікою, слоганами. Вишивка на футболках дозволяє створювати елементи уніформи, роздаткові та сувенірні вироби.

Вишивка на спецодязі


Компанії, які працюють у сфері послуг чи будівництва, використовують уніформу для працівників із логотипами. Завдяки цьому ви знайомите оточуючих зі своєю компанією, робите їй невелику рекламу. Вишивка логотипів на спецодязі дозволяє створити фірмовий стиль.

Вишивка логотипів на кепках


Зображення наносять на передню або бічні частини бейсболки, причому вони можуть бути маленькими або досить великими. Ви можете замовити вишивку логотипів на кепках, підібравши їх за кольором до уніформи співробітників або використовуючи сувеніри на заходах.

Вишивка логотипів на верхньому одязі


У випадку, коли ви проводите промо-захід у холодний сезон або ваші співробітники працюють на вулиці, вишивка логотипів на куртках та жилетах стане чудовим варіантом уявити свій бренд. Також ви зможете виділити працівників серед інших.

Вишивка на косинках, хустках

Під час проведення презентацій продуктів своєї компанії ви можете замовити вишивку логотипів на хустинках. Такі вироби можна носити, щоб рекламувати свій бренд або роздавати гостям.

Вишивка логотипів на светрах

Такий одяг часто стає частиною уніформи. За допомогою брендування логотипів на худорляві, толстовках, светрах можна легко створити грамотну рекламу бренду. Також ви легко представлятимете свою компанію на зустрічах з партнерами, клієнтами.

Окрім цього, за допомогою машинної вишивки можна наносити логотипи та інші види одягу, у нас ви можете замовити брендування рубашок. Для цього достатньо підібрати предмети гардеробу та вибрати відповідний дизайн, після чого фахівці «Сім-Прінт» створять для вас партію продукції з логотипами для представлення компанії.