Красиві та стильні літні головні убори – це не лише гарний захист від сонця. Вони давно стали частиною акцій, рекламних кампаній, спецодягу та уніформи співробітників. Тому все частіше на них наносять логотипи, назви компаній та іншу інформацію, що допоможе залучити покупців, познайомити аудиторію з брендом та виділити співробітників.

Поряд із брендуванням літнього одягу, яке ви можете замовити в компанії «Сім-Принт», популярним стає нанесення логотипів на кепки, бейсболки, хустки, косинки.

Коли необхідне брендування головних уборів?

На кепки, бейсболки наносять логотипи та написи у таких випадках:

  • для забезпечення працівників підприємств красивою та відомою уніформою;
  • при проведенні акцій та рекламних заходів;
  • для виділення працівників під час презентацій, виставок;
  • щоб познайомити аудиторію з новим брендом або продуктом.

Літні головні убори, на які наноситься логотип, часто виконуються у фірмових кольорах компанії, а також із тонких тканин. Це забезпечує можливість носити їх навіть у саму спеку. При цьому вони захищатимуть працівника від сонця.

Види брендованих літніх головних уборів

Насправді наносити логотипи можна на будь-які види головних уборів, у тому числі:

  • Кепки та бейсболки. Наша компанія «Сім-Принт» пропонує друк на кепках логотипів, написів, малюнків, принтів на класичних моделях, спортивних, біні, п'ятиклінниках та інших. Зображення може бути розташоване як на передній частині, так і з боків або ззаду.
  • Бандани. Такі головні убори стають частиною уніформи працівників у сфері обслуговування. У нас ви можете замовити друк на банданах за доступними цінами з доставкою в будь-який регіон України.
  • Косинки. Це чудовий варіант для захисту голови від сонця, а також працівників у сфері обслуговування. Гарні брендовані косинки доповнюватимуть імідж, а також порадують своїм привабливим зовнішнім виглядом.

Технології брендування літніх головних уборів

Щоб вибрати метод брендування, визначтеся з тиражем та кольоровістю. Найпопулярнішими вважаються кілька способів.

  • Шовкографія. У такому випадку картинка наноситься за допомогою трафарету, метод підходить для найбільших тиражів. Але немає можливості використання повнокольорової палітри.
  • Сублімація. За допомогою даної технології можна надрукувати найскладніші зображення, які підходять для невеликих або великих партій. Відрізняється доступною вартістю.
  • Вишивка. Універсальна технологія, що дає змогу нанести будь-яке зображення. Воно відрізняється високою якістю, красою, а також довговічністю. Наша компанія «Сім-Прінт» пропонує вишивку на бейсболках, а також на інших головних уборах. Ми допоможемо вам виготовити макет, а також доставимо продукцію до будь-якого регіону України.
Літні головні убори грають велику роль у просуванні іміджу. Вони чудово підходять для виділення співробітників, проведення різноманітних заходів та маркетингових акцій.