Одним із символів незалежної України є червоно-чорний прапор УПА. Він використовується на заходах та мітингах, його також встановлюють у деяких приміщеннях або фасадах будівель. Компанія «Сім-Прінт» виготовляє прапори України та червоно-чорні прапори УПА під індивідуальні замовлення.

Матеріали для червоно-чорного прапора УПА

Для виготовлення прапорів можна використовувати різні матеріали. В основному для такого символу України використовуються такі тканини.

  • Флажна сітка. Це особливе зносостійке полотно, яке не боїться жодних зовнішніх впливів. Прапори з нього можуть використовуватися на вулиці, їх термін експлуатації дуже великий. Полотно має сітчасту структуру, тому не рветься від поривів вітру.
  • Габардін. Це полотно має дуже щільну структуру, завдяки чому фарби на ньому виглядають яскравішими, насиченішими. Можна використовувати на вулиці, але під впливом сонця та вітру прапор втратить свою якість.
  • Атлас. Відмінність такого матеріалу у його глянцевості. Він блищить на сонці, що дуже подобається багатьом. Але полотно не зносостійке, його не варто використати на вулиці. Підійде для приміщень чи нечастого застосування на святах.
  • Нейлон. Дуже тонка тканина, яка використовується для пошиття прапорів для акцій або мітингів. Не витримує зовнішніх впливів, легко рветься.
  • Шведка. Високоякісне полотно, що витримує будь-які навантаження. Використовується для вуличних прапорів. Має високі терміни експлуатації.

У «Сім-Прінт» ви можете замовити прапори УПА з будь-якого матеріалу. Ми проконсультуємо з усіх питань та допоможемо підібрати найкращі вироби.

Види червоно-чорного прапора УПА

Такі символи України можуть бути маленькими настільними, середнього чи великого розміру. Це залежить від їхньої сфери застосування. Крім цього, їх розрізняють способом друку.

  • Односторонній друк. В цьому випадку фарбу наносять тільки на лицьову сторону тканини, а ось на зворотній ми бачимо відображення малюнка.
  • Двосторонній друк. Фарбу наносять на обидві сторони тканини, завдяки чому можна досягти максимальної насиченості відтінків.

Односторонній друк в основному застосовують при виготовленні прапорів для акцій, мітингів. А ось двостороння підходить для створення червоно-чорних прапорів УПА, які будуть вішатись на фасади будівель, флагштоки, різні конструкції.