Замовляючи вишивку, клієнт хоче знати точну вартість послуги і як формується ціна на неї. Насправді вартість вишивки на тканині залежить від складності виробу, типу тканини, технології, кількості стібків і кольору.

Як довідатися про ціни на машинну вишивку?

Часто при здійсненні послуг з вишивання багато компаній вказують вартість 1000 стібків. Насправді реальні витрати залежать від того, який вид тканини буде використовувати і наскільки складним є виріб. Наприклад, при вишиванні кепок і бейсболок необхідно більше витрат часу і сил, адже технологія більш трудомістка. Те ж саме стосується випадку, коли необхідно використовувати декілька кольорів в малюнку або складну тканину (шкіру, шкірозамінник).

Розраховується вартість вишивки на тканині за кількістю стібків. У нас ціна за 1000 стібків складе 3 грн. Але мінімальна вартість вишитого логотипа - 12 грн.

Але варто пам'ятати, що це не гранична ціна. Комп'ютерна програма розраховує вартість малюнка самостійно, в залежності від його складності, типу матеріалу і виду логотипу. Також ціна вишивки залежить від термінів виконання замовлення, адже термінові вироби завжди коштують дорожче. Наприклад, якщо вам потрібна вишивка на футболках-поло, звертайтесь до нас, ми прорахуємо її ціну. Вартість виготовлення продукції залежить також від кількості виробів. Чим більша партія замовляється, тим менша ціна на вишивку логотипів.



Вартість вишивки на тканині – що враховується для формування ціни

Сьогодні вишивка на тканині – одна з найпопулярніших послуг. Ми можемо нанести логотипи на футболки, спецодяг, текстиль, головні убори, желетки і куртки, шеврони і нашивки, бандани, пледи і інші вироби.

Вартість комп'ютерної вишивки прораховується строго індивідуально. Підсумкова і остаточна ціна буде сформована тільки після створення програми для вишивальної машини.

Але, якщо ви хочете зрозуміти, що ж береться до уваги при прорахунку вишивки логотипів, пам'ятайте про наступне:

  • малюнок і його складність;
  • колір майбутнього логотипу;
  • тип ниток і умови використання майбутнього виробу;
  • вид тканини;
  • кількість екземплярів;
  • форма і розмір крою;
  • розмір малюнка - у нас ви можете замовити вишивку логотипу від 1 см кв до 30 * 37 см.

При замовленні вишивки логотипів або інших малюнків на тканині враховуйте, що вартість послуги розраховується індивідуально в залежності від багатьох факторів. Її прораховує сама програма в вишивальній машинці після внесення всіх параметрів.

Телефонуйте менеджерам «Сім-Принт» для консультації на замовлення вишивки логотипів. Якщо вам потрібра вишивка на одязі в Києві, звертайтеся до нас. Ми працюємо з будь-якими тканинами і виконуємо малюнки будь-якої складності в чітко обумовлені терміни.