Брендування одягу – це можливість підвищити впізнаваність компанії. І часто логотипи різних фірм наносяться на чоловічий одяг у корпоративних цілях. Компанія «Сім-Принт» пропонує нанесення лого на тканину у різних варіаціях.

Навіщо потрібний чоловічий брендований одяг

З її допомогою можна грамотно прорекламувати продукцію або підвищити впізнаваність бренду. Саме тому чоловічий одяг з логотипами використовується для таких цілей:

  • як уніформа для носіння співробітниками;
  • на різних виставках, конференціях, заходах;
  • як роздавальну сувенірну продукцію для реклами компанії;
  • у вигляді грамотної та ненав'язливої реклами.

У нашій компанії ви можете замовити пошиття чоловічого одягу з логотипом. Ми візьмемо на себе всі етапи створення промо-одягу. В тому числі, розробимо дизайн майбутнього виробу та макет зображення.


Методи нанесення логотипу на чоловічий одяг

Одним із найпростіших способів брендування вважається друк на тканині. Наші спеціалісти за допомогою методу сублімації наносять зображення, яке глибоко проникають у тканину. У результаті лого виходить реалістичним, стійким до прання та ультрафіолетовим променям.

Також у нас ви можете замовити нанесення логотипу на чоловічий одяг методом машинної вишивки. У такому випадку, картинка виглядає стильно та презентабельно. Також вона надовго збереже свій ідеальний зовнішній вигляд.

Як замовити нанесення логотипів на тканину

У нашій компанії ви можете замовити друк або вишивку лого на чоловічому одязі різних форматів: футболки, сорочки, спецодяг, комбінезони, кепки, куртки, жилети. Ми створимо такий виріб, який буде відповідати вашим цілям.

Одяг із логотипами підвищує впізнаваність бренду. Вона ненав'язливо рекламуватиме товар чи послугу. Також за її допомогою ви зможете виділити своїх співробітників під час виконання робочих обов'язків, участі у заходах. Крім цього, її можна дарувати колегам та партнерам з бізнесу, роздавати клієнтам та учасникам виставок.