Ексклюзивні шеврони широко використовуються в різних сферах. Їх виготовляють на замовлення, наносячи різноманітні дизайни за задумом клієнта. І це дозволяє кожному використовувати такі вироби у власних цілях.

Коли потрібні шеврони зі своїм дизайном?

Хоча раніше такі вироби в основному використовувалися для військових, сьогодні вони мають більш широке значення. Зокрема, на них можна наносити не лише групу крові чи дані військового. Часто можна побачити нашивки з логотипами компаній, цікавими малюнками, патріотичними зображеннями. Саме тому шеврони з власним дизайном потрібні в наступних випадках:

  • у військовій сфері для визначення батальйону, відокремленої бригади, тощо;
  • для ідентифікації власника цього значка;
  • в випадку необхідності позначення службовця на різних заходах;
  • якщо потрібно доповнити шкільну форму учня чи костюм студента;
  • для спортивної команди, клубу, громадської організації, учасників масових заходів;
  • в якості брендування уніформи чи при проведенні корпоративних засобів;
  • коли необхідно підкреслити патріотичні почуття;
  • для розуміння пріоритетів, переконань, вподобань спільноти;
  • як цікавий та незвичний аксесуар чи сувенір.

Якими можуть бути шеврони зі своїм дизайном

В «Сім-Принт» ви можете замовити ексклюзивні шеврони, на яких буде розміщено саме те зображення, яке вам потрібно. Зокрема, ми розробимо макет майбутнього виробу, а також нанесемо логотип, напис, малюнок за узгодженим дизайном. Зображення може бути нанесене методом машинної вишивки чи друку.

Військові шеврони з ексклюзивним дизайном

На них наносяться назви батальйонів чи бригад, також державна символіка, прізвища службовців та ін.


Шеврони з логотипами компаній

У нас ви можете замовити шеврони з логотипами та назвами компаній, які будуть доповнювати уніформу співробітника. В основному вони мають ексклюзивні дизайни.


Шеврони з національною символікою

На них можуть бути зображені державні символи, герої України, також друкуються цитати відомих людей, уривки з віршів. Такі нашивки стануть чудовими сувенірами, їх носять на патріотичні чи інші заходи, а також в якості аксесуару в повсякденному житті.


Ексклюзивні шеврони для певної групи людей, компанії

Такі вироби можуть використовуватися на різних заходах, для позначення певної групи людей, під час проведення спортивних змагань чи фестивалів.


Шеврони в якості сувенірів

Ці вироби можуть мати будь-який дизайн. На них наносяться ті зображення, які вам потрібні, в залежності від цілей. Вироби можна дарувати чи носити на одязі в повсякденності.


Скільки коштує виготовлення шевронів зі своїм дизайном

Наша компанія пропонує виготовлення таких нашивок за прийнятними цінами. Загалом, ціна шеврону зі своїм дизайном визначається в залежності від складності макету, об’єму партії, методу нанесення зображення та ін. Перед тим, як приступити до виготовлення виробів, менеджери компанії озвучать вам повну ціну.

В «Сім-Принт» ви можете замовити шеврони зі своїм дизайном саме в тому оформленні, яке вам потрібне. Ці ексклюзивні вироби повністю будуть співпадати з вашими цілями.